Catering til firmajulefrokosten

Er I en større forsamling, så står vi klar til at udvikle en skræddersyet løsning på jeres julefrokost.

Mange ser frem til årets julefrokost med kollegaerne og forventningerne til den samlede oplevelse er høje. Det kræver derfor også tid og energi at stable et mindeværdigt arrangement på benene.

Vi kan hjælpe med at levere julefrokost direkte til jeres adresse. Alt I skal gøre, er, at glæde jer til en velsmagende julemenu fyldt med gode gamle juleklassikere og lækre fortolkninger, som kan overraske jeres ganer.

Maden leveres anrettet på fade, så I blot skal tænke på at holde en velsmagende julefest.

Kontakt os og få et tilbud på jeres firmajulefrokost.

 

FAQ

Inden kl. 12:00 senest 3 dage før, du ønsker at få den leveret.

 

Åbningstider for kundeservice:  

Mandag - fredag:       09:00-17:00

Lørdag:                     10:00-18:00

Søndag:                    10:00-14:00

Vi leverer til København og omegn, og Århus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. 

Julefrokosten leveres i perioden d. 10. november - 17. december. Bestil inden kl. 12:00 senest 3 dage før leveringsdagen.

Klik her for at se, hvor vi leverer til samt prisen. 

 

I Storkøbenhavn og omegn kan maden bestilles til levering til følgende dage i følgende intervaller:

Mandag til torsdag leveres maden fra kl. 10-16.

Fredag leveres maden fra kl. 10-18.

Lørdag leveres maden fra kl. 10-16.

Søndag leveres maden fra kl. 10-11:30.

 

I Aarhus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle kan maden bestilles til levering torsdag til lørdag i følgende intervaller:

Torsdag og fredag leveres maden fra kl. 10-18.

Lørdag leveres maden fra kl. 10-16.

 

 

Du kan justere, ændre antallet, eller tilføje ekstra varer til din bestilling helt frem til 3 dage før leveringsdagen inden kl. 12.

Log ind på din bestilling her.

 

Det er kun muligt at annullere bestillingen, hvis det er inden for deadline, som er 4 dage før levering inden klokken 12.00.

Vil du annullere bestillingen, kan du kontakte kundeservice indenfor åbningstiden telefonisk.

 

Åbningstider for kundeservice:  

Mandag - fredag:       09:00-17:00

Lørdag:                     10:00-18:00

Søndag:                    10:00-14:00

 

Telefon: 39 18 69 00 

Mail: post@meyers.dk 

Julefrokosten kan både leveres varm i termokasser, eller klar til at I selv kan opvarme retterne.

 

Ved varm levering er der et tillæg på 25,- per kuvert.

Julefrokosten leveres på fade og i skåle. Dette gælder både når du bestiller julefrokosten varm eller klar til opvarmning.

- Min. 8 personer

- Leveres i Storkøbenhavn & Århus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. Se priser på levering.

- Bestil maden til levering i time-interval 

 

Du kan finde vejledningen til din julefrokost her.

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor.

Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Har du brug for hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 39 18 69 00.

Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.

 

Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.

Pris DKK 495 pr. time (minimum 5 timer)*

 

Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.

Pris DKK 395 pr. time (minimum 5 timer)*

* Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.

Vi har mulighed for at tilbyde de perfekte rammer gennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues.

Læs mere om mulighederne her.

 

Åbningstider for kundeservice:  

Mandag - fredag:       09:00-17:00

Lørdag:                     10:00-18:00

Søndag:                    10:00-14:00

 

Telefon: 39 18 69 00 

Mail: post@meyers.dk 

Ordrer under DKK 15.000

For ordrer under DKK 15.000 inkl. moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00, kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00.

Afbestilling:

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler:

  • Meyers fakturerer 75% af det samlede beløb på ordrebekræftelsen.
  • Meyers fakturerer 100% ved afbestilling mindre end 24 timer inden leveringstidspunkt.

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Ordrer på eller over DKK 15.000  

                
For ordrer på eller over DKK 15.000 inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Justering i antal:

Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00 kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00. Der tages forbehold for særaftaler og eventuelle kuvertafhængige priser.

Afbestilling:

Følgende regler gælder ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato:

  • Afbestilles der mellem 7-13 dage før leveringsdatoen faktureres 25% af det samlede beløb.
  • Afbestilles der mellem 5-7 dage før leveringsdatoen faktureres 50% af det samlede beløb.
  • Afbestilles der mellem 4-2 dage før leveringsdatoen faktureres 75% af det samlede beløb.
  • Afbestilles der 1 dag før leveringsdatoen eller på selve dagen faktureres 100% af det samlede beløb.

Derudover kan der kræves betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser eksempelvis kokke, tjenere, service, blomster etc.

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

  • Skal vi hjælpe med lokalerne til julefrokosten?

    Meyers forpagter en række restauranter i København, som kan blive rammen om jeres julefrokost i år. Læs mere om hvad vi kan tilbyde af unikke lokaler og julefrokostmenuer. Både til den mindre og eksklusive julefrokost eller det større arrangement, som kræver mere plads og bedre afstand.

    Se mere

Julefrokostens historie og traditioner 

Det er en af årets store og ofte længe ventede fester. Den er for mange mennesker forbundet med en lang række traditioner, og den giver anledning til at samles i et festligt lag uden for hverdagens rammer, hvad end det er med kollegaer, familie eller venner.  

Det er naturligvis årets julefrokost, vi snakker om. Idéen med at afholde julefrokost opstod allerede i efterkrigstiden, hvor konceptet dog var en kende anderledes end nutidens. Tidligere var det forbeholdt en stund imellem chefer og ansatte, hvor der var tid til at ønske hinanden god jul. Julefrokosten i Danmark har udviklet sig siden da, men traditionen forbliver. Nu holdes julefrokosten mellem kollegaer, venner og naboer, og der serveres en stor menu – ofte i form af en indbydende julefrokostbuffet – samt lidt forfriskende drikkevarer til ganen - alt sammen i et mere uhøjtideligt og festligt lag. Det er uden tvivl en tradition, der er kommet for at blive.   

Julefrokost ud af huset 2024 

Mange ser frem til årets julefrokost og forventningerne til den samlede oplevelse er høje. Det kræver derfor også tid og energi at stable et mindeværdigt arrangement på benene.  

Men i en travl december måned med julegaveindkøb og hygge i toppen af to do-listen kan det være svært at finde den nødvendige tid til at planlægge samt stå i køkkenet og skabe den perfekte julefrokostmenu. For hvad spiser man egentlig til en julefrokost anno 2024? Skal det være en klassisk eller en vegetarisk julefrokostmenu?   

Derfor kunne det være en befrielse at lade vores kompetente kokke i Meyers catering tilberede maden til din julefrokost, så du kan sænke skuldrene og lade julefreden indfinde sig. Med en julefrokostmenu ud af huset fra Meyers får du tid til at nyde december måned med dem, du holder af.  

Det er hurtigt og nemt at bestille julefrokosten udefra. Du slipper for besværet og får kvalitets julefrokostmad leveret lige til døren. Vi leverer julefrokosten til København og omegn, og Aarhus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. Hvis det lyder som noget for dig, så kan du læse mere om og bestille vores traditionelle julefrokostmenu, som kommer i form af en julefrokostbuffet med et væld af smagfulde og smukke retter.  

Meyers julefrokost 2024 

Vores dygtige kokke i Meyers catering sørger for, at du får den helt rigtige julefrokostmenu leveret lige hjem til dig – hvad enten du bor i København og omegn eller Aarhus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. Vi har en veltilberedt klassisk julefrokostmenu så vel som nyfortolkede retter. Meyers klassiske julefrokostmenu består af velsmagende retter, der vil få alle ved julebordet til at genkende alle klassikerne og mærke julestemningen. Maden kan sættes op som en julefrokostbuffet, så I ikke behøver at sende maden rundt mellem jer, men i stedet stille det smukt “til skue”.

Julefrokostens første klassikere er to retter med fisk; Meyers hjemmegravad laks med rygeostcreme og confiteret fennikel i saltet citron og sennepsfrø samt de  gammeldagsmodnede sild marineret i æblecidereddike med rødløg, kapers og dild. Julefrokostmaden er traditionel og oser af kvalitet, som dine gæster vil nyde.    

Derudover er der som noget nyt på julefrokostmenuen i år en sprødstegt andemedister med æbler og salvie serveret med en kraftig andesauce smagt til med ribsgele og kværnet peber, julekrydret rødkål kogt med kirsebæreddike fra Nordhavn Eddikebryggeri og smørstegte timian kartofler. Det friske indslag til julefrokostmenuen er en sprød kålsalat med sennepsvinaigrette og en salat af vintergræskar pocheret i blodappelsin og stjerne anis med krydrede græskarkerner.

Som du måske har gættet, afslutter vi festmåltidet med en luftig risalamande, der serveres med hjemmelavet kirsebærsauce tilsmagt med kardemomme og revet appelsinskal. Der vil selvfølgelig blive sendt en mandel med, når I bestiller julefrokosten. Så skal I blot selv sørge for mandelgaven.

Vi har også sørget for at lave et alternativ til den traditionelle og klassiske julefrokostmenu. Du kan nemlig bestille en vegetarisk menu til julefrokosten, hvis julefrokosten skal være mere grøn. Du kan se den vegetariske julefrokostmenu ud af huset her: Vegetarisk julefrokost. Begge julefrokostmenuer leveres til København og omegn, og Aarhus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. Så bestil nemt jeres julefrokostmenu ud af huset fra Meyers catering.  

Den udvidede julefrokost 

Skal din julefrokost 2024 kunne lidt ekstra? Så tag et kig i fanen ”tilvalg”. Her ligger der en lang række muligheder for at sætte det sidste præg på årets julefrokost, så det måske faktisk bliver årets bedste julefrokost. Du kan bl.a. bestille flæskesteg af dansk frilandsgris til menuen, leverpostej fra Troldgaarden med Meyers syltede rødbeder, sprøde tarteletter med cremet frikassé af knoldselleri, gulerødder og vintergrønt eller håndpillede rejer med smilende økologiske æg og citronmayonnaise.  

Med de her tilvalg håber vi, at du får lige præcis den julefrokostmenu, du drømmer om. 

Kombineret julefrokostmenu 

Husk også, at du igen i år kan kombinere den klassiske med den vegetariske julefrokostmenu. På den måde kan din næste firmajulefrokost eller private julefrokost med familie og venner opfylde alle gæsters ønsker og give dig overskud til at julehygge og nyde en aften i et festligt lag. Uanset om valget bliver en klassisk julefrokost eller en vegetarisk julefrokost, kan du sikre dig velsmagende og spændende julefrokostretter på bordet anno 2024. Du kan bestille en tilpasset julefrokostmenu, så den passer både til damejulefrokosten eller til fodboldkammeraterne, til dem, der foretrækker klassiske julefrokostretter og til dem, der foretrækker en vegetarisk julefrokostmenu. 

Bestil julefrokost ud af huset nemt her. Du kan bestille Meyers julefrokost menu til adresser i København og omegn, og Aarhus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.   

Julefrokost catering 

Vores klassiske julefrokost og selvfølgelig også vores vegetariske julefrokostmenu leveres i hele København og omegn, og Aarhus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle anrettet på fade og i skåle. Du vælger selv, om maden skal leveres klar til opvarmning eller varm (her kommer merpris oveni) og uanset hvad, sørger vi for at afhente brugt service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter dit arrangement. Få julens bedste catering til julefrokosten her hos Meyers.