Giv et gavekort

Giv et gavekort til én, du holder af. Vi tilbyder gavekort til vores populære madkurser i Meyers Madhus, men du kan også købe et gavekort til en af vores måltidskasser eller en velsmagende cateringmenu til festlige anledninger og højtider.

 • Bagekursus for bagenørder

  Vælg mellem vores mange kurser

  Gavekort til madkurser

  Bedre mad resten af livet

  Giv dem, du har kært en oplevelse for livet med et gavekort til Meyers Madhus, hvor du kan sende dem på madkursus med nogle af landets bedste kokke eller give den gave at lære at bage brød eller kager, som vi gør det i Meyers Bagerier.

  Det giver madoplevelser for livet, uanset om modtageren er nybegynder i et køkken eller passioneret amatørkok.

  Vælg mellem et væld af madkurser, der primært afholdes i Meyers Madhus, midt på Nørrebrogade i København. Gavekortene gælder også til vores kurser i Aarhus. Vi sender dig gavekortet i en e-mail, lige til at printe og forære i gave.

  Se mere
 • Butterschicken

  Køb et gavekort til en måltidskasse

  Aftensmad leveret lige til døren

  Giv en måltidskasse til én du holder af. Du kan vælge imellem vores kasse med aftensmad til 3 hverdage eller vores weekendkasse med en 2- eller 3-retters menu. Vi leverer måltidskasserne i og omkring Storkøbenhavn, Århus, Aalborg og Odense.

  Se mere
 • oksemørbrad med bearnaise

  Leveret lige til døren

  Weekendkasse

  3-retters menu til weekenden

  Overrask naboen, dine forældre eller bedsteveninden med en delikat menu til ugens sidste aftener. Vi leverer menuen lige til døren, klar til servering efter få greb i køkkenet.

  Så kan du forære dem, du holder af, restaurantstemningen derhjemme. Oplagt til hjemmedaten, familie-middagen eller bare en aften, hvor I spiser lidt ekstra lækkert inden for hjemmets fire vægge.

  Se mere