Forvarm din støbejernsgryde med låg ved 275° varmluft i ca. 30 minutter. Når gryden er varmet godt op, så tag brødet frem og drys det med lidt mel. Tag gryden forsigtigt ud af ovnen med et par gode grydelapper og stil gryden på en jævn overflade. Vend forsigtigt brødet på hovedet ned i gryden med assistance fra den hånd, der ikke holder fast i hævekurven. Rids med en resolut bevægelse et langt snit på toppen af brødet i en let bue – eller lav et par mindre snit, som du føler for det.
Læg låget på, sæt gryden tilbage i ovnen, og skru ned på 250°. Nu skal brødet bage i 20 minutter. Skru ovnen ned til 230°, og bag brødet færdig uden låg i 15 minutter, eller til det har fået en flot mørkebrun kulør med mange tydelige blister. Brødet skal føles let og lyde hult, når du banker på det. Hvis du vil tjekke efter, kan du måle kernetemperaturen. Fra brødet rammer 98° i midten, er det færdigbagt – men det betyder ikke nødvendigvis, at du skal tage det ud med det samme. Vil du gerne have et lidt mørkere udtryk og en tykkere skorpe, kan du sagtens give det lidt ekstra, selvom det har nået den rette temperatur.
Lad brødet hvile på en rist, inden du skærer det.