Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 345,-pr. person

Konfirmation 2024 - hovedret
Konfirmation 2024 - Forret kylling
Konfirmation 2024 - Laks forret

Hvad serveres på buffeterne?

I starter med

Skiver af letrøget kyllingebryst med lysegrøn ærtepuré

Variation af tomater – serveret som syltede, tørrede og friske sammen med friske urter og cremet stracciatella

Hjemmelavet basilikumpesto og hummus på danske flækærter

Hjemmebagt foccacia

Pisket smør

 

I fortsætter med

Dansk, økologisk okse med vores egen røgede BBQ-sauce

Ballotine af frilandskylling serveret med løgpuré

Hjertesalat med hjemmesyltede skalotteløg, sprøde surdejscroutoner, klassisk mormordressing og karse

Små stegte kartofler med smør og timian. På den kolde buffet serveres der små stegte kartofler vendt med olivenolie og timian.

Bearnaisecreme

 

Det søde punktum

Lys chokolademousse med sukkersyltede solbær og karamelliserede nødder

Luftig hvid chokoladecreme med kærnemælk, rosenblade og syrligsøde rabarber

Mazarin med syrlig citruscreme

I starter med

Carpaccio af saltbagt selleri med syltede rødløg, hasselnøddemayo, malt og urter

Variation af tomater – serveret som syltede, tørrede og friske sammen med friske urter og cremet stracciatella

Hjemmelavet basilikumpesto og hummus på danske flækærter

Hjemmebagt foccacia

Pisket smør

 

I fortsætter med

Dansk rødbede glaseret med en aromatisk, røget BBQ-sauce vendt i en sprød, maltet dukkah af urter, nødder og krydderier

Grøn ballotine af sæsonens grønt med hvide bønner og friske urter og citrus skal

Hjertesalat med hjemmesyltede skalotteløg, sprøde surdejscroutoner, klassisk mormordressing og karse

Små stegte kartofler med smør og timian. På den kolde buffet serveres der små stegte kartofler vendt med olivenolie og timian.

Bearnaisecreme

 

Det søde punktum

Lys chokolademousse med sukkersyltede solbær og karamelliserede nødder

Luftig hvid chokoladecreme med kærnemælk, rosenblade og syrligsøde rabarber

Mazarin med syrlig citruscreme

I starter med

Varmrøget, færøsk laks serveret med friskostcreme, glaskål, dildolie, malt og friske urter

Variation af tomater – serveret som syltede, tørrede og friske sammen med friske urter og cremet stracciatella

Hjemmelavet basilikumpesto og hummus på danske flækærter

Hjemmebagt foccacia

Pisket smør

 

I fortsætter med

Dansk, økologisk okse med vores egen røgede BBQ-sauce

Ballotine af frilandskylling serveret med løgpuré

Hjertesalat med hjemmesyltede skalotteløg, sprøde surdejscroutoner, klassisk mormordressing og karse

Små stegte kartofler med smør og timian. På den kolde buffet serveres der små stegte kartofler vendt med olivenolie og timian.

Bearnaisecreme

 

Det søde punktum

Lys chokolademousse med sukkersyltede solbær og karamelliserede nødder

Luftig hvid chokoladecreme med kærnemælk, rosenblade og syrligsøde rabarber

Mazarin med syrlig citruscreme

Herunder finder du allergener for de forskellige menukomponenter i vores buffeter.

 

Skiver af letrøget kyllingebryst med lysegrøn ærtepuré Laktose
Variation af tomater – serveret som syltede, tørrede og friske sammen med friske urter og cremet stracciatella  Laktose
Hjemmelavet basilikumpesto og hummus på danske flækærter og hjemmebagt foccacia  
Dansk, økologisk okse med vores egen røgede BBQ-sauce   
Ballotine af frilandskylling serveret med løgpuré Laktose og æg
Hjertesalat med hjemmesyltede skalotteløg, sprøde surdejscroutoner, klassisk mormordressing og karse Laktose og gluten
Små stegte kartofler med smør og timian Laktose
Bearnaisecreme  Æg
Lys chokolademousse med sukkersyltede solbær og karamelliserede nødder Laktose og nødder
Luftig hvid chokoladecreme med kærnemælk, rosenblade og syrligsøde rabarber Laktose
Mazarin med syrlig citruscreme  Gluten, æg, laktose og nødder

 

Carpaccio af saltbagt selleri med syltede rødløg, hasselnøddemayo, malt og urter Nødder, gluten og æg
Variation af tomater – serveret som syltede, tørrede og friske sammen med friske urter og cremet stracciatella  Laktose
Hjemmelavet basilikumpesto og hummus på danske flækærter og hjemmebagt foccacia  
Dansk rødbede glaseret med en aromatisk, røget BBQ-sauce og vendt i en sprød, maltet dukkah af urter, nødder og krydderier Gluten
Grøn ballotine - tilberedt som puré af sæsongrønt og hvide bønner rullet og stegt sprødt med pankorasp og frisk persille  Gluten og æg
Hjertesalat med hjemmesyltede skalotteløg, sprøde surdejscroutoner, klassisk mormordressing og karse Laktose og gluten
Små stegte kartofler med smør og timian Laktose
Bearnaisecreme  Æg
Lys chokolademousse med sukkersyltede solbær og karamelliserede nødder Laktose og nødder
Luftig hvid chokoladecreme med kærnemælk, rosenblade og syrligsøde rabarber Laktose
Mazarin med syrlig citruscreme  Æg, gluten, laktose og nødder

 

Varmrøget, færøsk laks serveret med friskostcreme, glaskål, dildolie, malt og friske urter Fisk, laktose og gluten
Variation af tomater – serveret som syltede, tørrede og friske sammen med friske urter og cremet stracciatella  Laktose
Hjemmelavet basilikumpesto og hummus på danske flækærter og hjemmebagt foccacia  
Dansk, økologisk okse med vores egen røgede BBQ-sauce   
Ballotine af frilandskylling serveret med løgpuré Laktose og æg
Hjertesalat med hjemmesyltede skalotteløg, sprøde surdejscroutoner, klassisk mormordressing og karse Laktose og gluten
Små stegte kartofler med smør og timian Laktose
Bearnaisecreme  Æg
Lys chokolademousse med sukkersyltede solbær og karamelliserede nødder Laktose og nødder
Luftig hvid chokoladecreme med kærnemælk, rosenblade og syrligsøde rabarber Laktose
Mazarin med syrlig citruscreme  Æg, gluten, laktose og nødder

Tilvalg til konfirmationsbuffeten

Konfirmation 2024 - tilvalg - dessert
Bestil catering fra Meyers - Flødeboller fra Mark Hermann.jpg
  • Få 10% på borddækningen til din konfirmation

    Karens bord er et serviceudlejningsfirma, der med unikke og personlige borddækninger ønsker at skabe nærværende rammer for et selskab eller et møde.

    Med rabatkoden Meyers10 får du 10% rabat på bordopdækning og serviceudlejning hos Karens bord.

    Rabatkoden skal blot nævnes, når der tages kontakt til Karens bord.

    Læs mere her

Oplevelsen af maden er ikke kun afhængig af smag alene. Det er vigtigt, at der er forskellige teksturer, så den sensoriske oplevelse bliver harmonisk.

Jonas Boelt, Udviklingschef hos Meyers

Få svar på dine spørgsmål her

Her er alle de mest generelle spørgsmål om vores konfirmationsbuffet. 

Bestil senest 3 dage før den ønskede leveringsdag inden kl. 12, hvis du ønsker levering eller afhentning. Det er ligeledes muligt at justere i ordren frem til 3 dage før leveringsdagen inden kl. 12.00.

Vi leverer konfirmationsbuffeten fra d. 1. april til og med d. 9. juni.

Levering på Sjælland

Mandag - lørdag kl. 10:00-17:00

Søndag kl. 10:00-12:30

Levering i Jylland

Vores køkken i Jylland er under omstrukturering og vi har derfor desværre ikke mulighed for at hjælpe med catering på nuværende tidspunkt.

 

Klik HER for at se leveringspriser og hvilke postnumre vi leverer til.

Du kan vælge selv at afhente din mad fra vores køkken. Ønsker du selv at afhente maden skal du også selv returnere tomme fade, skåle og kasser.

Ved bestilling af mad til 10 personer, fylder maden omkring fire cateringkasser. Har du bestilt til 15 kuverter, fylder maden omkring 8 kasser. Vær opmærksom på, at antallet af kasser kan variere.

Hvis du har planer om at bestille mere end 20 kuverter, så anbefaler vi, at du bestiller din cateringmenu til levering.

 

Afhentning af din mad

Maden skal afhentes fra vores køkken på Kattegatvej 53, 2150 Nordhavn. 

Afhentningstiderne er:
Mandag – fredag: 12:00 - 16:00
Lørdag: 10:00 - 15:00
Søndag: 10:00 - 14:00

For at vi kan være helt klar med din mad, når du kommer, og så du undgår ventetid, vil vi gerne vide med en times interval, hvornår du planlægger at afhente din menu.

 

Aflevering af service

Tomme fade, skåle og kasser skal returneres senest tre dage efter dit arrangement. Den tomme service skal afleveres i det blå skur ved port 2 på Kattegatvej 53, 2150 Nordhavn. Du skal kvittere for din aflevering via en e-mail, som vi sender dig efter dit arrangement. Servicen skal være skyllet og fri for madrester.

 

Mandag-lørdag leverer vi i tidsrummet 10:00 - 17:00 og søndag leverer vi i tidsrummet 10:00 - 12:30.

Maden leveres i et interval på en time, som du selv kan vælge. 

Afhentning af tomme skåle og fade sker i et interval på to timer, som du selv kan vælge op til 3 dage efter arrangementet.

Fade og skåle skal være vasket af inden afhentning.

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Ordrer under DKK 15.000

For ordrer under DKK 15.000 inkl. moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00, kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00.

Afbestilling:

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler:

Meyers fakturerer 75% af det samlede beløb på ordrebekræftelsen.

Meyers fakturerer 100% ved afbestilling mindre end 24 timer inden leveringstidspunkt.

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Ordrer på eller over DKK 15.000

For ordrer på eller over DKK 15.000 inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Justering i antal:

Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00 kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00. Der tages forbehold for særaftaler og eventuelle kuvertafhængige priser.

Afbestilling:

Følgende regler gælder ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato:

Afbestilles der mellem 7-13 dage før leveringsdatoen faktureres 25% af det samlede beløb.

Afbestilles der mellem 5-7 dage før leveringsdatoen faktureres 50% af det samlede beløb.

Afbestilles der mellem 4-2 dage før leveringsdatoen faktureres 75% af det samlede beløb.

Afbestilles der 1 dag før leveringsdatoen eller på selve dagen faktureres 100% af det samlede beløb.

Derudover kan der kræves betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser eksempelvis kokke, tjenere, service, blomster etc.

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 39 18 69 00.

Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.

 

Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.

Pris DKK 600 pr. time (minimum 5 timer)*

Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.

Pris DKK 500 pr. time (minimum 5 timer)*

*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.

Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.

Meyers mad til konfirmationen 2024

Foråret nærmer sig, og det betyder, at det snart er tid til at endnu en gruppe teenagere, træder ind i de voksnes rækker og fejrer denne store dag med familie og venner. Konfirmationen, nonfirmationen eller den humanistiske konfirmation er en begivenhed, der kun sker én gang i livet, og derfor er det vigtigt at tænke over selv de mindste detaljer for at gøre dagen helt unik for konfirmanden eller nonfirmanden.

Mangler I nogle til at stå for maden til konfirmationen?

Vores kokke har sammensat en lys og forårsfrisk konfirmationsmenu, der omfavner de spæde, danske friske råvarer, der pibler op af jorden på denne tid. Ved at bestille maden udefra kan I koncentrere jer om at finde på idéer til underholdning, sang, tale og oppyntning.

Derudover tilbyder vi også både 3- og 4-retters tallerkenanrettede menuer lavet af de allerbedste råvarer og vores dygtige kokke, som dine gæster med garanti vil holde af. Vores dygtige kokke og tjenere hjælper med både mad, drikke, anretning og borddækning til den store fest.

Kontakt os og få et tilbud på en tallerkenanrettet menu, der passer til netop dine behov.

 

Skab den perfekte konfirmationsmenu

Maden er det, der samler unge og gamle og gør festen til noget, konfirmationsgæsterne husker. Måske vil I selv komponere en menu og lade teenageren servere sine favoritter  for gæsterne, men med en voksende gæsteliste vil de fleste have behov for at lade andre tage over, så I ikke skal knokle i køkkenet på den store dag. Lad os give en hjælpende hånd og kom trygt i mål med den perfekte konfirmationsmenu 2024.

Buffeten er sammensat med tanke på at skabe en hyggelig og social spiseoplevelse. Den kan deles op i tre dele og serveres i en sharing style, hvor alle kan nyde en bred vifte af lækre retter.

I den klassiske menu starter i med en skiver af letrøget kyllingebryst med lysegrøn ærtepuré, en variation af tomater – serveret som syltede, tørrede og friske sammen med friske urter og cremet stracciatella, hjemmelavet basilikumpesto og hummus på danske flækærter. Alt dette serveres med hjemmebagt foccacia.

Derefter fortsætter I med dansk, økologisk okse med vores egen røgede BBQ-sauce, ballotine af frilandskylling serveret med løgpuré, hjertesalat med hjemmesyltede skalotteløg, sprøde surdejscroutoner, klassisk mormordressing og karse, små stegte kartofler med smør og timian og bearnaisecreme.

Til sidst afrunder vi buffeten med en lækre desserter. Til menuen er der en lys chokolademousse med syrlige ribs og karamelliserede nødder, en luftig hvid chokoladecreme med kærnemælk, rosenblade og syrligsøde rabarber samt en mazarin med en frisk og syrlig citruscreme.

Hvis du ønsker fisk som forret i den klassiske buffet, tilbyder vi buffeten med en lækker forret, der består af varmrøget, færøsk laks serveres med friskostcreme, glaskål, dildolie, malt og friske urter.

I den vegetariske version af buffeten er kødet blevet udskiftet med en række lækre og smagfulde alternativer som blandt andet carpaccio af saltbagt selleri med syltede rødløg, hasselnøddemayo, malt og urter, og dansk rødbede glaseret med en aromatisk, røget BBQ-sauce vendt i en sprød, maltet dukkah af urter, nødder og krydderier samt grøn ballotine - tilberedt som puré af sæsongrønt og hvide bønner rullet og stegt sprødt med pankorasp og frisk persille.

Hvad spiser man til konfirmationsfester?

Én ting er lokalerne, konfirmationskjolen og talen til dagens konfirmand eller nonfirmand – men maden er nu engang dét, som for alvor samler unge og gamle, og gør festen til noget, konfirmationsgæsterne husker.

Alle konfirmationer er forskellige, og valget af catering til årets konfirmation afhænger af, hvilken type fest din teenager gerne vil have. I Meyers har vi mange års erfaring med at tilberede den perfekte konfirmationsmad. Hvad end I foretrækker en elegant 3-retters eller 4-retters menu eller en konfirmationsbuffet, kan vi hjælpe jer med at give en unik konfirmationsfest. Vi tilbyder både velsmagende klassiske retter og vegetariske retter. Der kan også bestilles den kolde konfirmationsbuffet, som er klar til servering uden nogen tilberedningstid.

Hvorfor vælge en buffet?

Der er mange gode grunde til at vælge en buffet til konfirmation. Buffeten inviterer til en anderledes måde at spise på, hvor gæsterne kan sammensætte deres egen tallerken af lækre retter. Det sikrer, at der er noget til enhver smag, både for børn og voksne. Derudover er en buffet særligt velegnet, hvis der er allergier eller andre hensyn at tage, f.eks. vegetarer. Buffeten gør også konfirmationen eller nonfirmationen mere uformel, da gæsterne kan rejse sig fra bordet og sidde lidt længere over middagen. Med en buffet kan I selv lægge op til, om der skal skelnes mellem forret og hovedret for at inddele festen efter sjove og hyggelige indslag.

Mad ud af huset til konfirmation 2024

Med en konfirmationsbuffet fra Meyers er du sikret en festlig middag, der glæder både konfirmanden og konfirmationsgæsterne. Vores erfarne kokke har fortolket de klassiske livretter med udgangspunkt i forårets bedste råvarer i den bedste kvalitet, grønne urter og balancerede smage. Buffeten leveres med bekvem levering i København, Roskilde, Hillerød og Nordsjælland. Da maden allerede er anrettet på fine fade og i skåle, passer konfirmationsbuffeten perfekt ind imellem underholdningen til festen og i toastmasterens planer. Måske starter toastmasteren ud med at inddele maden i etaper efter planen for underholdning, konfirmationssange og -taler.

Ideer til dekorationer og temaer for en konfirmationsbuffet?

Når det kommer til dekorationer og temaer for en konfirmationsbuffet, er der mange sjove og kreative muligheder at vælge imellem. Du kan skabe en unik og mindeværdig atmosfære ved at tage højde for konfirmandens præferencer og interesser. Et farvetema med matchende servietter, tallerkener og blomsterarrangementer kan tilføje en festlig stemning. DIY centerpieces, der afspejler konfirmandens interesser, giver en personlig touch. Temaer baseret på favoritfilm eller tv-shows kan skabe en sjov atmosfære. Blomsterdekorationer tilføjer elegance, mens rustikke elementer som træ og hessian skaber en hyggelig stemning. Et ballontema med farverige balloner kan tilføje en festlig og legende stemning. Uanset hvilket tema du vælger, kan du skabe en uforglemmelig konfirmationsbuffet, der imponerer dine gæster.

Bestil her - fra 345,- pr. person