Vegetarisk, vegansk og velsmagende grøn mad
På dette kursus lærer du at håndtere grøntsager som hovedrollen i dit måltid. Vi tager udgangspunkt i sæsonens råvarer og fokuserer særligt på, hvordan vi kan fremelske den efterhånden velkendte femte grundsmag umami. Her arbejder vi med udvalgte råvarer som tomater, svampe og tang, der naturligt er rige på grundsmagen.
Vi går også i dybden med tilberedningsmetoder, som kan få grøntsager, der ellers ikke umiddelbart skriger af umami, til at bidrage med mundfylde og det eftertragtede kødagtige udtryk.
Du bliver indført i grundteknikker, som kan løfte dit grønne køkkenkartotek til nye højder som blandt andre fermentering, langtidsbagning og krydring.
Læs mere om det grønne køkken
Er du nysgerrig på mere om det grønne køkken, har vi samlet udvalgte opskrifter, køkkentips og andet godt på følgende side:
https://meyers.dk/nyheder/velsmagende-groen-mad/
Hvis du er interesseret i at få fingrene i endnu flere grønne opskrifter i bogformat, så kan du læse om vores bog 'Meyers grøn mad - til vegetarer, veganere og alle, der gerne vil spise mere grønt' her:
https://meyers.dk/produkter-og-kogeboeger/meyers-kogeboeger/meyers-groen-mad/