Navn skal udfyldes.

Vegetarisk, vegansk og velsmagende grøn mad

På dette kursus lærer du at håndtere grøntsager som hovedrollen i dit måltid. Vi tager udgangspunkt i sæsonens råvarer og fokuserer særligt på, hvordan vi kan fremelske den efterhånden velkendte femte grundsmag umami. Her arbejder vi med udvalgte råvarer som tomater, svampe og tang, der naturligt er rige på grundsmagen.

Vi går også i dybden med tilberedningsmetoder, som kan få grøntsager, der ellers ikke umiddelbart skriger af umami, til at bidrage med mundfylde og det eftertragtede kødagtige udtryk. 

Du bliver indført i grundteknikker, som kan løfte dit grønne køkkenkartotek til nye højder som blandt andre fermentering, langtidsbagning og krydring.

Læs mere om det grønne køkken

Er du nysgerrig på mere om det grønne køkken, har vi samlet udvalgte opskrifter, køkkentips og andet godt på følgende side:

https://meyers.dk/nyheder/velsmagende-groen-mad/

Hvis du er interesseret i at få fingrene i endnu flere grønne opskrifter i bogformat, så kan du læse om vores bog 'Meyers grøn mad - til vegetarer, veganere og alle, der gerne vil spise mere grønt' her:

https://meyers.dk/produkter-og-kogeboeger/meyers-kogeboeger/meyers-groen-mad/

 

Praktisk information

På kurset inddeles I i mindre grupper, så I kan samarbejde om at komme i mål med retterne. I bliver så vidt muligt sat på hold sammen, hvis I er flere der har booket kurset sammen.

Meyers Madhus findes i baggårdene bag gitterporten på Nørrebrogade 52, 2200 København N.

Parkering her på Nørrebro kan være en udfordring. Hvis du kommer i egen bil, er her nogle bud på parkeringsområder, hvor andre har haft held med det:

Underjordisk p-hus ved Sankt Hans Torv samt på sidegaderne Elmegade, Stengade, Birkegade og Møllegade.

Alternativt går bus 5C fra Nørreport station, og stoppestedet Elmegade er tæt ved Nørrebrogade 52C, hvor vi holder til.

Du skal ikke medbringe andet end godt humør og nysgerrighed, samt den billet/ordrebekræftelse du modtog i forbindelse med booking af kurset - denne skal nemlig fremvises ved ankomst.

Nogle gange har vi en del mad tilovers efter kurserne, derfor kan I med fordel medbringe en beholder og et net/en pose til kurset i tilfældet af at der kan tages rester med hjem. 

Af hensyn til både råvareindkøb og forberedelse til vores kurser, er det ikke muligt at ombooke kursuspladser senere end 30 dage før kurset. Derudover er det ikke muligt at få refunderet købte kursuspladser.