Tilbage

Weekendkasser

Bestil restaurantoplevelsen hjem til spisestuen i weekenden. Leveres hver fredag og lørdag.

  • Mad ud af huset fra Meyers

    Køb et gavekort til en måltidskasse

    Giv en måltidskasse til én du holder af. Du kan vælge imellem vores kasse med aftensmad til 3 hverdage eller vores weekendkasse med en 2- eller 3-retters menu. Vi leverer måltidskasserne i Storkøbenhavn.

    KØB

Kontakt os nu, hvis du vil bestille din måltidskasse

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

#SpisUdeHjemme 

Restaurationsbranchen er lige nu presset grundet Corona og det er herpå initiativ #SpisUdeHjemme er kommet. Mange af landets dygtige restauranter har omstruktureret sin daglige drift og tilbyder nu takeaway i større grad end tidligeresåledes at man kan nyde god mad derhjemme, og samtidig hjælpe til at holde restaurationsbranchen kørende. Dette skal sikre, at så mange restauranter som muligt, kommer helskindet ud af denne landekrise. Og vi i Meyers støtter op og tager del i dette initiativ.  

Hvad er Meyers Weekendkasse?  


I Meyers er vi stolte over at kunne præsentere vores Weekendkasse. Vores kokke er gået i køkkenet for at tilberede en udsøgt tre-retters-menu til dine weekendsaftener. Vi rører saucen og steger bøffen til dig, hvad enten anledning er til hjemmedaten, familie-middagen eller bare en aften, hvor I spiser lidt ekstra lækkert inden for hjemmets fire vægge. I Meyers Weekendkasse er alle råvarer eksklusivt udvalg og i høj kvalitet – så du ikke skal gå på kompromis udvalg og kvalitet på trods af, at du ikke kan tage ud at spise.  

Skab en restaurantoplevelse i dit eget hjem 


Vi vil gerne gøre vores til, at du kan bringe lidt af den savnede restaurantstemning hjem omring dit eget spisebord i weekendenMed Meyers Weekendkasse kan du skabe denne restaurantoplevelse i dit eget hjem. Du kan helt selv skabe omgivelserne i din egen personlige restaurant – hvad enten du er til levende lys og stille romantisk underlægningsmusik eller vil holde det mere uformelt og afspille din hverdagsplayliste med de nyeste POP-hits. Uanset dit valg, så tilbereder vi det bedste fra den eksklusive gourmetverden og sørger for det hele, så du på ingen tid kan være stjernekok i dit eget køkken.