Vi søger frivillige til sommerens festivaler

Vi kan ikke vente med at få slået de første teltpæle i mulden, tændt op under gryderne og få serveret en hulens masse dejlig mad på sommerens festivaler. Festivalkalenderen byder blandt andet på Northside, Roskilde Festival og mange flere er i støbeskeen. Har du lyst til at være med?

Vi søger frivillige til sommeren 2024

Vi søger i mere end 150 frivillige til at hjælpe os med at tilberede mad, lave sandwich, blende smoothies, bage brød, betjene kasseapparater, rydde op, vaske op, stille op og pakke ned. 

Du bliver en del af et lystigt hold, der elsker mad og det sammenhold, samt uforglemmelige oplevelser, man får, når man knokler, griner, hygger og fester sammen. Det smitter nemlig at være frivillig på sommerens festivaler. Glæden og gejsten forplanter sig, og når det hele spiller, så venter der smukke øjeblikke, et unikt fællesskab og ganske ofte nye venskaber. 

For umagen og dit gode humør får du mad, drikke og armbånd til den festival, du ønsker at være frivillig på. 

Som frivillig hos Meyers får du altid: 

 • Armbånd til festivalen 
 • Meyers t-shirt 
 • Mad og drikke når du er på vagt
 • Fyraftensøl 

Tilmeld dig nedenfor og følg med på vores facebookgruppe – Meyers på festival

Har du yderligere spørgsmål kontakt os på frivillig@meyers.dk

 

Grundet stor tilslutning har vi desværre ikke plads til flere under 18 år. Du er dog mere end velkommen til at komme på venteliste hos os - skriv til frivillig@meyers.dk for at blive hjulpet videre.  

 • 30. juni til 6. juli 2024

  Sæsonens største festival

  ROSKILDE FESTIVAL

  Traditionen tro skal vi på Roskilde festival. Der er der brug for mange hænder, både før musikdagene og også mens musikken spiller, da vi både er til stede ved i den store Avalon og med vores Food Truck Lille Meyer ved Argon J.

  På Roskilde Festival skal du arbejde ENTEN:
  - 3 vagter á 8 timer under musikdagene
  - 4 vagter á 8 timer uden for musikdagene.

  Hvis du ikke er fyldt 18 år inden d. 20. juni, skal dine forældre eller værge underskrive et samtykke, før du kan arbejde frivilligt på festivalen. Du får flere informationer om hvordan, når du har tilmeldt dig som frivillig.

  Tilmeld dig her
 • 6., 7. og 8. juni 2024

  NORTHSIDE FESTIVAL

  Grøn festival i Århus

  Igen i år kan du også blive frivillig i vores bod på årets NorthSide Festival. På den Aarhusianske musikfestival skal du arbejde 2 vagter á 8 timers varighed.

  Vil du være med? Så kontakt os på mailadressen: rose@meyers.dk. Skriv gerne "Frivillig NorthSide" i emnefeltet