Vi søger frivillige til sommerens festivaler

Vi kan ikke vente med at få slået de første teltpæle i mulden, tændt op under gryderne og få serveret en hulens masse dejlig mad på sommerens festivaler. Festivalkalenderen byder blandt andet på Northside, Roskilde Festival og mange flere er i støbeskeen. Har du lyst til at være med?

Vi søger i alt 250 frivillige til at hjælpe os med at tilberede mad, lave sandwich, blende smoothies, bage brød, skænke øl, betjene kasseapparater, rydde op, vaske op, stille op og pakke ned. 
 
Du bliver en del af et lystigt hold, der elsker mad og det sammenhold, samt uforglemmelige oplevelser, man får, når man knokler, griner, hygger og fester sammen. Det smitter nemlig at være frivillig på sommerens festivaler. Glæden og gejsten forplanter sig, og når det hele spiller, så venter der smukke øjeblikke, et unikt fællesskab og ganske ofte nye venskaber. 
 
For umagen og dit gode humør får du mad, drikke og armbånd til den festival, du ønsker at være frivillig på. 

Som frivillig hos Meyers for du altid: 

 • Et armbånd til festivalen. 
 • Meyers t-shirt  
 • Madbilletter til vores madbod 
 • Fyraftensøl 
 • Lidt lækkert når du er på vagt. 

Tilmeld dig nedenfor og følg med på vores facebookgruppe – Meyers på festival

 • 10. 11. og 12. juni

  Syd for solen

  Tre dages musikfestival i Søndermarken

  Skal du med på den helt nye festival Syd For Solen, hvor der kommer et hav af fede artister i Søndermarken, I hjertet af København. Som tak for hjælpen får du et armbånd til den pågældende dag du arbejder, OG et armbånd til én af de andre festivaldage og mad og drikke, når du er på arbejde.

  På Syd For Solen skal du arbejde ENTEN
  - 2 vagter á 6 timer før og efter festivalen.
  - 1 vagt á 8 timer under festivalen.

  Tilmeld dig som frivillig ved at sende en mail til rose@meyers.dk med dit navn og tlf. nr., samt hvilken en af de ovenstående typer af vagter du vil have.

 • 2. 3. og 4. juni 2022

  NORTHSIDE FESTIVAL

  Grønnere festival i Århus

  Igen i år kan du også blive frivillig i vores bod på årets NorthSide Festival. På den Aarhusianske musikfestival skal du arbejde 2 vagter á 8 timers varighed.

  Tilmeld dig ved at skrive til frivillig@meyers.dk eller via linket herunder.

  Tilmeld dig her
 • Skal du være frivillig i år?

  ROSKILDE FESTIVAL

  For tiende år ”næsten” i træk sætter vi teltpælene ned ved årets Roskilde Festival. Som den absolut største af sæsonens festivaler er der brug for mange hænder, både før musikdagene og også mens musikken spiller. 

  På Roskilde Festival skal du arbejde ENTEN:
  - 3 vagter á 8 timer under musikdagene
  - 4 vagter á 8 timer uden for musikdagene.

  Tilmeld dig her
 • Adgang til medarbejdercamp

  ROSKILDE FESTIVAL

  Du har mulighed for at købe adgang til medarbejdercamp. Vi forventer at åbne for tilmeldinger i marts! Men følg med på Facebook ved at klikke på knappen.

  Følg med her