Vegetarisk catering

Smag og bliv inspireret af vores grønne og vegetariske cateringmenuer, som sætter grøntsagerne i centrum og rykker ved forestillingen om hvordan vegetarisk mad kan smage. Få en fremragende vegetarisk oplevelse til din fest med alt fra vegetariske buffetter, vegetarisk julefrokost eller vegetarisk nytårsmenu.

 • VI hjælper med den skønne vegetariske julemad til firmajulefrokosten

  Vegetarisk julefrokost med kollegaerne

  Det er ingen hemmelighed, at det danske julefrokostbord traditionelt set er en kødfuld affære. Så meget desto mere spændende er det, når man skal lave en version, hvor grøntsagerne i stedet spiller førsteviolin. En menu, som vel og mærke bringer lige så brede smil hos vegetarerne som hos kødspiserne.

  Læs mere årets julefrokost
 • Smagen af sæsonen

  Vores kokke håndplukker de råvarer, som findes i køkkenhaven netop nu så du dem, når der allerbedst.

 • Leveret lige til døren

  Vi leverer maden på fade og skåle i Storkøbenhavn og omegn, så du kan læne dig tilbage.

 • Personale og leje af lokale

  Skal I holde et større arrangement, har I mulighed for at leje et af vores unikke lokaler. Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Tøv ikke med at kontakte os og få gode forslag til, hvordan jeres arrangement kan blive en festlig dag.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Bestil vegetarisk mad til din næste fest 

Uanset om du blot har inviteret dine nærmeste venner eller familie til et mindre arrangement, skal fejre stor rund fødselsdag eller står for at planlægge og bestille vegetarisk catering til et større selskab, så leverer vi mad ud af huset til din fest. Vores vegetariske catering menuer består både af grønne buffeter med kreative og velsmagende vegetarretter og sæsonbaserede menuer til højtider. Vi leverer catering i København og omegn, herunder hele Nordsjælland, Roskilde, Hillerød og andre byer på Sjælland. Desuden leverer vi også i Aarhus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg og Skanderborg, Horsens og Vejle. 

Meyers vegetariske catering - vegetariske menuer, der løfter feststemningen 

Den perfekte fest kræver god planlægning, og hvis du sørger for selskab, nærvær og den gode stemning, så sørger vi for at løfte stemningen endnu mere med vores grønne catering. Det gode måltid kan bringe mennesker tættere sammen, og i Meyers gør vi vores bedste for at gøre det så nemt for jer som muligt at servere god mad af friske, lokale råvarer, som er tilberedt af kokke med forkærlighed for madhåndværket.  Derfor er vores vegetariske catering menuer også lavet af sæsonens friskeste grønne råvarer. Med mad ud af huset fra Meyers sikrer du dig, at både du og dine gæster får et gastronomisk minde, der ikke vil gå i glemmebogen.  

Vegetariske mad ud af huset 

Med gode råvarer, godt håndværk og et kreativt mindset, så kan vegetarmad være mindst lige så velsmagende som klassiske retter med kød. Derfor er der noget for enhver smag, når du køber mad ud af huset hos Meyers til alle slags fester - den store havefest, den formelle samling og den lille fejring. Uanset omfanget, er vores dygtige kokke klar til at tilberede både klassiske og vegetariske udgaver af vores elegante 3-retters, den smagfulde buffet og den nemme receptionsmenu. Så er du sikret, at dine gæster går fra festen med sanselige vegetariske madoplevelser i bagagen og med mætte og tilfredse maver.