Se menuen her

Her vises sidste års menu.

Bestil maden til konfirmationen hos Meyers
Konfirmationsbuffet fra Meyers

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 245,-pr. person

Andre har også set på

Oplevelsen af maden er ikke kun afhængig af smag alene. Det er vigtigt, der er forskellige teksturer, så den sensoriske oplevelse bliver harmonisk.

Udviklingschef hos Meyers

Få svar på dine spørgsmål her

Her er alle de mest generelle spørgsmål om vores konfirmationsbuffet. 

Klik her for at se, hvor vi leverer denne menu til.

Klik her for at se priser på levering ad denne menu og afhentning af skåle og fade efter arrangementet.

Denne menu skal bestilles senest 5 dage før, du ønsker at få den leveret. Bestil her på siden eller ring på tlf. 3918 6900.

Mandag-lørdag leverer vi i tidsrummet 10-17.30 og søndag 10-12.30. Maden leveres i et interval på en time, som du selv kan vælge. 

Afhentning af tomme skåle og fade sker i et interval på to timer, som du selv kan vælge op til 3 dage efter arrangementet. Fade og skåle skal være vasket af inden afhentning.

Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 3918 6900.

Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.

Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.

 

Pris DKK 495 pr. time (minimum 5 timer)*

Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.

Pris DKK 395 pr. time (minimum 5 timer)*

*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.

Ordrer under DKK 5.000

For ordrer under DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Ordrer på eller over DKK 5.000                    

For ordrer på eller over DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

Ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 25 % af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Ja. I bestillingsmodulet kan du angive, hvor mange vegetarer, der er i dit selskab. Du kan se den vegetariske menu, hvis du klikker på fanen til højre for ’Menu’-fanen. Den vegetariske menu koster det samme som menuen med kød og/eller fisk.

Ja. I bestillingsmodulet kan du tilkøbe så mange børnemenuer, som du skal bruge. Du kan vælge imellem fiskefrikadeller og lasagne.

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

 

Ja! Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.

Du vil modtage maden på fade og i skåle. Du kan vælge at få en kold buffet, som skal opbevares på køl ind til servering. Du kan også vælge at få en buffet, som du selv skal opvarme, og derefter er den klar til servering.

Du finder vejledningen til menuen her.
D
u finder vejledningen til Grøn buffet her.

Før vi ved af det, springer bøgen ud og det er tid til konfirmationer landet over. Hvad enten I skal holde konfirmation med vejende flag eller forårsfest for den unge, der nu er ved at træde ind i de voksnes rækker, så skal maden være skøn og emme af forår. 

Mangler I inspiration til maden til konfirmationen? Vores kokke har gjort sig umage for at komponere lyse og forårsfulde menuer, der omfavner de spæde, danske råvarer, der pibler op af jorden på denne tid.

Hvad spiser man til konfirmationen?

Èn ting er lokalerne, kjolen og talen til den store konfirmationsfest – men maden er nu engang det, som for alvor samler unge og gamle og gør festen til noget, man husker. Måske vil I selv komponere en menu og lade teenageren servere sine livretter for gæsterne, men som gæstelisten tikker opad, vil de fleste få behov for at lade andre tage over, så I ikke skal knokle i køkkenet på den store dag. Den dag skal man helst være fuldkommen sikker på, at der er styr på maden.

I Meyers har vi mange års erfaring med at tilberede den perfekte konfirmationsmenu – hvad end I foretrækker en buffet, eller hellere vil servere en klassisk 3-retters menu, hvor forret, hovedret og dessert er tallerkenanrettet.

Hvorfor vælge en buffet?

Der kan være mange gode grunde til at vælge buffeten til jeres konfirmationsfest. Buffeten inviterer nemlig til en anden måde at spise på, når gæsterne hver især kan sammensætte deres egen tallerken efter sult og lyst. Derfor er buffeten også oplagt, hvis du vil være sikker på, at der er noget til enhver smag og særligt hvis der er allergier eller andre hensyn at tage, kan det være en god idé med en buffet.
Samtidig kan buffeten også gøre festen mere uformel, når gæsterne skal rejse sig fra bordet, og man kan sidde lidt længere over middagen – for måske fik man ikke smagt det hele ved første runde.

Du behøver dog ikke servere buffeten på et bord for sig selv, hvis du ikke har plads eller hellere kan lide at dele maden rundt om bordet i fællesskab. Servér retterne som sharefood, som I kan sendt rundt om bordet.

Med en buffet fra Meyers er du sikker på en menu, der glæder både konfirmanden og gæsterne til festen. Vi har nemlig fortolket de klassiske livretter med forårets spæde råvarer og grønne urter sammen med mørt kød, vores hjemmerøgede charcuteri og laks fra rygeovnene i Nordhavn og selvfølgelig vores karakterfulde surdejsbrød, som vi håndælter og koldhæver. Desserten dufter også af forår, for her kan I glæde jer til crumble tilberedt med de første, danske rabarber, som vi marinerer med hibiscus og serverer med citroncreme.