Kold konfirmationsbuffet
- MENUEN TIL KONFIRMATION I 2024 ER PÅ VEJ -
Vores kolde buffet er det oplagte valg, hvis I gerne vil spise lidt ekstra godt, men ikke har adgang til et køkken. Vores kokke sørger for, at du efter minimal forberedelse kan dække bordet med en vidunderlig menu, der er komponeret, så alle retter kan spises kolde.
OBS. Vores køkken i Jylland er under omstrukturering og vi har derfor desværre ikke mulighed for at hjælpe med catering i Jylland på nuværende tidspunkt.
- Anrettet på fade og i skåle
- Fra min. 10 kuverter
- Bestil inden kl. 12 senest 4 dage før
Menu
Bemærk, at dette er en gammel menu. Menuen til konfirmation 2024 er på vej. Det er derfor ikke muligt at bestille menuen endnu.

Brandade af kulmule serveret med fennikelcrudite, saltede stikkelsbær, skovsyre og surdejschips
Brandade af kulmule serveret med fennikelcrudite, saltede stikkelsbær, skovsyre og surdejschips
Allergener: gluten, fisk

Årstidens spæde grøntsager, hummus på lollandske bælgfrugter med radiser og urter fra Nabofarm

Bitre salater med fermenterede hvide asparges, solsikkekerner og vinaigrette med sennepsfrø og pæreeddike fra Nordhavn Eddikebryggeri
Bitre salater med fermenterede hvide asparges, solsikkekerner og vinaigrette med sennepsfrø og pæreeddike fra Nordhavn Eddikebryggeri
Allergene: sennep

Brandade af saltbagt selleri serveret med fennikelcrudite, saltede stikkelsbær, skovsyre og surdejschips
Brandade af saltbagt selleri serveret med fennikelcrudite, saltede stikkelsbær, skovsyre og surdejschips
Allergener: gluten, selleri

Årstidens spæde grøntsager, hummus på lollandske bælgfrugter med radiser og urter fra Nabofarm

Bitre salater med fermenterede hvide asparges, solsikkekerner og vinaigrette med sennepsfrø og pæreeddike fra Nordhavn Eddikebryggeri
Bitre salater med fermenterede hvide asparges, solsikkekerner og vinaigrette med sennepsfrø og pæreeddike fra Nordhavn Eddikebryggeri
Allergene: sennep

To fiskefrikadeller med grov remoulade, citron, sprøde grøntsager med dip og små ristede, nye kartofler - 105,-
To fiskefrikadeller med grov remoulade, citron, sprøde grøntsager med dip og små ristede, nye kartofler - 105,-
Vær opmærksom på at fiskefrikadellerne skal lunes i ovnen.
Allergener: Fisk, æg, gluten og laktose.

Burger i en briochebolle med bøf af økologisk, dansk oksekød, cheddarost, ketchup, mayo og syltede agurker - 105,-
Burger i en briochebolle med bøf af økologisk, dansk oksekød, cheddarost, ketchup, mayo og syltede agurker - 105,-
Vær opmærksom på at bøffen skal steges og bollen samt kartofler skal lunes i ovnen.
Allergener: Gluten, laktose, æg og sennep.

Regnbuekage med tre slags mousser, pufsukker, chokoladecrumble og jordbærsauce - 75,-
Regnbuekage med tre slags mousser, pufsukker, chokoladecrumble og jordbærsauce - 75,-
Allergener: Nødder, laktose, gluten og æg.

Gulerodstatar smagt til med æblegastrik fra Nordhavn Eddikebryggeri og friskost serveret med friske radiseskud fra Nabo Farm - 45,-
Gulerodstatar smagt til med æblegastrik fra Nordhavn Eddikebryggeri og friskost serveret med friske radiseskud fra Nabo Farm - 45,-
Allergene: laktose

Terrin af okseskank serveret med sprøde cornichoner og kraftig peberrodscreme - 65,-
Terrin af okseskank serveret med sprøde cornichoner og kraftig peberrodscreme - 65,-
Allergene: laktose

Dansk, økologisk charcuteri fra Troldgaarden - 95,-

Danske oste med knækbrød og kompot på kvæde - 95,-
Danske oste med knækbrød og kompot på kvæde - 95,-
Allergener: gluten og laktose.

Ristede snacknødder til 5 personer - 75,-
Ristede snacknødder til 5 personer - 75,-
Allergene: nødder

Syltede, grønne ferskner til 5 personer - 95,-

Økologisk surdejsbrød - 45,-
Økologisk surdejsbrød - 45,-
Allergene: gluten

Glutenfrit brød - 45,-

Focaccia på ølandshvede med pesto lavet på estragon - 50,-
Focaccia på ølandshvede med pesto lavet på estragon - 50,-
Allergene: gluten

Æbletærte med solbærcreme, tørrede rosenblade og sprøde karamelliserede mandler - 225,-
Æbletærte med solbærcreme, tørrede rosenblade og sprøde karamelliserede mandler - 225,-
En kage passer til fem personer.
Allergener: gluten, nødder, laktose og æg

Flødeboller fra Mark Hermann - 2 stk. til 45,-
Flødeboller fra Mark Hermann - 2 stk. til 45,-
Allergener: nødder, laktose, gluten

Macarons - 3 stk. til 45,-
Macarons - 3 stk. til 45,-
Allergener: æg, nødder og gluten

Vegetardeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 2 stk. til 75,-
Vegetardeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 2 stk. til 75,-
Allergener: gluten, laktose og sennep

Frikadeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 2 stk. til 75,-
Frikadeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 2 stk. til 75,-
Allergener: gluten, laktose og sennep

Meyers Bobler Riesling Cremant Brut - 165-
Meyers Bobler Riesling Cremant Brut - 165-
Bag Meyers fine bobler gemmer sig en Crement fra tyske Saar-Mosel Winzersekt Kellerei. Efter gæringen har flaskerne fået lov til at hvile i 12 måneder. Resultatet er blevet en festlig og velsmagende mousserende Mosel Riesling, som skummer smukt når den skænkes.
Der er lime, tropiske frugter og saftige gule blommer til næsen, og i munden følger et saftigt frugtbid, lidt brioche og et herligt Rieslingtouch, der er med til at løfte vinen fri af de mange mousserende vines anonymitet. Mild, nærmest fyldig, langt fra knasende tør, men også med en underliggende strøm af moden citrus og vedholdende mineralitet, som elegant sparker friskheden på plads.

Meyers Rødvin Côtes du Rhône ØKO - 135,-
Meyers Rødvin Côtes du Rhône ØKO - 135,-
Meyers rødvin kommer i 2019-årgangen i en lidt ny forklædning, idet vi har valgt at udskifte den hidtidige leverandør for at kunne tilbyde en friskere, lidt mere frugtfokuseret vin samtidig med, at den krydrede varme frugt fra det sydlige Côtes-du-Rhône stadig er markant til stede.
Det er den charmerende Mathilde Chapoutier - den ottende generation og forretningsudviklingsdirektøren i familiefirmaet M. Chapoutier - der har påtaget sig opgaven, og hun har fået sammenstukket en herlig vin til os, som er funderet på frugt fra nogle mindre vinbønder, der opererer på de vidtstrakte vinmarker mellem resterne af paveslottet på toppen af Châteauneuf-du-Pape og sydvest på ned mod den berømte romerske akvædukt Le Pont du Gard.
Vinbønderne har i adskillige år dyrket deres vinmarker efter bæredygtige økologiske principper samtidig med, at de er blevet rådgivet af Chapoutiers professionelle team, som også fastsætter høsttidspunktet og står for selve høsten, der udføres af moderne skånsomme maskiner i de tidlige morgentimer, således at druerne kan nå frem til vineriet uden svedeture.
Der er tale om en blanding af Syrah og Grenache, som efter alle stilke er fjernet og en let knusning forvandles til vin uden fremmede gærstammer i traditionelle betontanke. For at prioritere frugten er fadlagringen fravalgt, og for at vi kan få glæde af den umiddelbare frugt sammenstikkes og aftappes den endelige cuvée allerede 8 måneder efter høsten.
En intens granatrød vin som charmerer med en herlig umiddelbar duft af saftige røde og mørke bær, som snart får selskab af både lakrids og garrigue. Ren saftig og fyldig, men takket være silkeagtige og befordrende tanniner også nærmest elegant.
En meget alsidig madvin. Prøv den for eksempel sammen med en Lammekølle, der med en sprød urteskorpe og en cremet grøn hvede(ris)otto har fået en twist a la Claus Meyer. Find opskriften her: Meyers lammekølle
Certificeret økologisk i henhold til FR-BIO-01 af Ecocert France.

Meyers Hvidvin Riesling ØKO - 135,-
Meyers Hvidvin Riesling ØKO - 135,-
Denne hvidvin er en dejlig mild, men stadig forfriskende tysk Riesling, der bliver til i et samarbejde med det berømte Saar-Mosel Winzersekt Kellerei. Som navnet antyder er deres speciale ellers mousserende vine, men her har de fremtryllet frugten fra et par parceller i Leiwener Klostergarten.
Vinen er gæret op til en alkoholprocent på 11,5% ved forholdsvis lave temperaturer i rustfrit stål. Herefter er gæringen standset, således at den lille sødme der forbliver tilbage fint balancerer Moselvinenes altid markante syre. Dette har resulteret i en vin med fornemmelser af sprøde æbler, diskrete noter af ananas, lidt honning og især moden citrus. En liflig, frisk vin, der hele tiden fordrer til en lille slurk mere.
Få svar på dine spørgsmål her
Her er alle de mest generelle spørgsmål om vores konfirmationsbuffet.
Levering på Sjælland
Mandag - lørdag kl. 10:00-17:00
Søndag kl. 10:00-12:30
Levering i Jylland
Vores køkken i Jylland er under omstrukturering og vi har derfor desværre ikke mulighed for at hjælpe med catering på nuværende tidspunkt.
Klik HER for at se leveringspriser og hvilke postnumre vi leverer til.
Bestil senest 3 dage før den ønskede leveringsdag inden kl. 12, hvis du ønsker levering eller afhentning. Det er ligeledes muligt at justere i ordren frem til 3 dage før leveringsdagen inden kl. 12.00.
Du vil modtage maden på fade og i skåle.
Du kan vælge at bestille en buffet med elementer, som du selv skal opvarme. Du kan bestille buffeten her.
Du finder vejledningen til alle vores menuer her.
Mandag-lørdag leverer vi i tidsrummet 10:00 - 17:00 og søndag leverer vi i tidsrummet 10:00 - 12:30.
Maden leveres i et interval på en time, som du selv kan vælge.
Afhentning af tomme skåle og fade sker i et interval på to timer, som du selv kan vælge op til 3 dage efter arrangementet.
Fade og skåle skal være vasket af inden afhentning.
Vi udbyder også et vegetarisk alternativ til alle vores menuer.
I bestillingsmodulet kan du angive, hvor mange vegetarer, der er i dit selskab. Du kan se den vegetariske menu, hvis du klikker på fanen til højre for ’Klassisk menu’-fanen. Den vegetariske menu koster det samme som menuen med kød og/eller fisk.
Vi tilbyder også en børnemenu. I bestillingsmodulet kan du tilkøbe så mange børnemenuer, som du skal bruge. Du kan vælge imellem fiskefrikadeller og burger.
På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.
Ordrer under DKK 15.000
For ordrer under DKK 15.000 inkl. moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.
Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00, kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00.
Afbestilling:
Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler:
Meyers fakturerer 75% af det samlede beløb på ordrebekræftelsen.
Meyers fakturerer 100% ved afbestilling mindre end 24 timer inden leveringstidspunkt.
Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.
Ordrer på eller over DKK 15.000
For ordrer på eller over DKK 15.000 inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.
Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00 kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00. Der tages forbehold for særaftaler og eventuelle kuvertafhængige priser.
Afbestilling:
Følgende regler gælder ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato:
Afbestilles der mellem 7-13 dage før leveringsdatoen faktureres 25% af det samlede beløb.
Afbestilles der mellem 5-7 dage før leveringsdatoen faktureres 50% af det samlede beløb.
Afbestilles der mellem 4-2 dage før leveringsdatoen faktureres 75% af det samlede beløb.
Afbestilles der 1 dag før leveringsdatoen eller på selve dagen faktureres 100% af det samlede beløb.
Derudover kan der kræves betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser eksempelvis kokke, tjenere, service, blomster etc.
Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.
Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 39 18 69 00.
Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.
Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.
Pris DKK 495 pr. time (minimum 5 timer)*
Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.
Pris DKK 395 pr. time (minimum 5 timer)*
*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.
Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.