Vind skønne præmier hver uge

Vi har nu officielt vendt kalenderblad til årets første sommermåned, og det fejrer vi med en sommerkonkurrence fuld af sprøde spiseoplevelser, madkurser, weekendbrunch og alt til den ultimative grillaften. Over de næste fire uger (fra 17. juni til og med 15. juli ) sætter vi saftige præmier på højkant, som du kan få fingrene i. Nedenfor kan du se, hvad der bl.a. venter. 

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev får du derudover sæsonnære opskrifter, events, spændende madkurser, earlybird kundefordele og tilbud samt køkkentips sendt direkte til din indbakke. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede nu, så du er klar på fredag, når dagens spørgsmål lander i din indbakke.  

 • Uge 24

  Vind kogebog og 2 x pølsekursus

  Pølsemageri er et ægte håndværk. Det kræver omhu og rygrad, men grundteknikken kan hurtigt læres. Det – og lidt til – gør du på vores pølsekursus, hvor vores dygtige kokke har sat sig grundigt ind i pølsemageriets finesser, og lærer dig alle de vigtigste teknikker og tricks.

  Når du har lært grundteknikkerne kan du prøve kræfter med håndværket hjemme i dit eget køkken med hjælp fra kogebogen Meyers Pølsemageri. Bogen rummer 130 opskrifter fulde af velsmag og alle de tips og tricks, der skal til for at styre kødhakker og pølsestopper med overskud.

 • Uge 25

  Vind weekendbrunch for 4

  I uge 25 kan vinderen se frem til at få serveret en overdådig weekendbrunch på SULT i Cinemateket. Du kan glæde dig til at mæske dig i alt fra yoghurt, frisk frugt, chiagrød, fyldige salater, forskelligt nybagt brød, hjemmelavet nutella eller dulce de leche, hønsesalat, sprøde falafler, amerikanske pandekager og meget mere. Drikkevarer er selvfølgelig også inkluderet!

 • Uge 26

  Vind gavekurv med alt til grillmiddagen

  Sommeren indbyder til grillmiddage på terrassen med gode venner og familie. En præmie der hjælper dig godt på vej til en fantastisk middag er vores grillkurv fyldt med alle vores mest populære produkter til det perfekte sommerbord. Du får alt fra spændende pestoer, hummus og mayo, liflige eddiker og olie til salaten, økologiske pølser og meget mere.

 • Uge 27

  Vind en sommerbuffet til 10 personer

  Mange af os begynder så småt at nyde vores sommerferie, og hvad kunne være bedre end at invitere gode venner eller familie til en havefest, hvor vi kommer med maden? Du kan stadig nå at deltage i vores adventskonkurrence, hvor den sidste præmie er vores sommerbuffet til 10 personer. Allerede nu kan I glæde jer til rosastegt, økologisk dansk okse, byg vendt med trøffelcreme, stegte blomkål med stikkelsbær, friskbagt surdejsbrød og meget mere.