• Vi åbner 24 låger i december

  FØLG MED I VORES ONLINE LÅGEKALENDER

  Hver dag i december åbner vi en låge i vores digitale julekalender, hvor der gemmer sig opskrifter, nemme køkkentips og gode råd, der guider dig til alt fra risengrød, bagværk og julesalater. Gennem hele december viser vi vejen til en lidt mere bæredygtig julefrokost med saftige grønne juleretter, der nemt kan blive familiens nye favoritter.

  Vi får det bedste ud af de mange gode rester, som decemberdagene kaster af sig, hvor ingen vil savne noget. Vi viser desuden hver aften på vores Facebook og Instagram en kort video over fremgangsmåden og tilberedningen af de enkelte retter, som vi håber kan inspirere dig til selv at gå i køkkenet i løbet af december.

  Se vores digitale julekalender her
 • Få inspiration til julens godter

  JUL MED MEYERS

  På vores juleside har vi samlet alle de bedste opskrifter på alt, hvad der hører december til af spiselige sager, ligesom du kan følge med i vores julekalender, vinde spændende adventsgaver og finde alle de bedste bagetips, der sikrer sprøde brunkager og grønnere indslag til julefrokostbordet anno 2022.

  Du kan også finde datoerne for vores hyggelige julemarkeder på Fasangården, ligesom du kan læse om, hvordan du booker bord til de velsmagende julefrokoster i vores restauranter.

  Dyk ned i vores juleunivers her