HVEDEKERNER
Hele økologiske hvedekerner kan både bruges kogte i brød og som tilbehør til aftensmaden i stedet for ris og pasta og i kornrisotto - på dansk, grød.
Hvedekerner i brød: Kog hvedekernerne i 40 minutter i letsaltet vand. Si overskydende væske fra, og lad kernerne køle helt af. Lav en brøddej, som du plejer, og vend forsigtigt hvedekernerne i den færdigæltede dej. Rør den igennem, til kernerne er jævnt fordelt.
Vores hvedekerner er dyrket uden brug af kunstgødning og pesticider.
Indhold: 1 kg
| Energi | 1420KJ/ 339Kcal |
| Fedt | 2,0 g |
| - heraf mættede fedtsyrer | 0,3 g |
| Kulhydrat | 65 g |
| - heraf sukkerarter | 0,5 g |
| Kostfibre | 11 g |
| Protein | 12 g |
| Salt | 0,1 g |
I udvalgte Kvickly, Dagli'Brugsen og SuperBrugsen.