HVEDEKERNER
Hele økologiske hvedekerner kan både bruges kogte i brød og som tilbehør til aftensmaden i stedet for ris og pasta og i kornrisotto - på dansk, grød.
Hvedekerner i brød: Kog hvedekernerne i 40 minutter i letsaltet vand. Si overskydende væske fra, og lad kernerne køle helt af. Lav en brøddej, som du plejer, og vend forsigtigt hvedekernerne i den færdigæltede dej. Rør den igennem, til kernerne er jævnt fordelt.
Vores hvedekerner er dyrket uden brug af kunstgødning og pesticider.
Indhold: 1 kg
Energi | 1420KJ/ 339Kcal |
Fedt | 2,0 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0,3 g |
Kulhydrat | 65 g |
- heraf sukkerarter | 0,5 g |
Kostfibre | 11 g |
Protein | 12 g |
Salt | 0,1 g |
I udvalgte Kvickly, Dagli'Brugsen og SuperBrugsen samt på nemlig.com.