RUGBRØD
Rugbrød er den stabile motor, som har været omdrejningspunkt for den brede befolknings ernæring siden middelalderen. Dyrkning af rug, og dermed udbredelsen af rugbrød, passer perfekt til det nordiske klimas kølige, fugtige somre.
Vi har taget udgangspunkt i vores stenformalede fuldkornsrugmel og blandet det med frø, kerner, maltmel og surdej. Det eneste du skal tilsætte er lidt gær og vand - og så væbne dig med tålmodig, til dejen er hævet for at få et rigtig godt brød.
54% rugmel*, 27% knækkede rugkerner*, 5% tør surdej* (rugmel, surdejskultur), 3% solsikkekerner*, 2% maltmel* (af hvede), salt tilsat jod, havregryn*, 1% hørfrø*, 1% sesamfrø*, 1% græskarkerner*, rørsukker*.
*=økologisk
Indhold: 550 g
Energi | 1648 kJ/392 kcal |
Fedt | 5,2 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0,7 g |
Kulhydrat | 70 g |
- heraf sukkerarter | 3,3 g |
Kostfibre | 13 g |
Protein | 10 g |
Salt | 2,0 g |
I udvalgte Kvickly, Dagli'Brugsen og SuperBrugsen samt på nemlig.com.