RUGBRØD

Rugbrød er den stabile motor, som har været omdrejningspunkt for den brede befolknings ernæring siden middelalderen. Dyrkning af rug, og dermed udbredelsen af rugbrød, passer perfekt til det nordiske klimas kølige, fugtige somre.  

Vi har taget udgangspunkt i vores stenformalede fuldkornsrugmel og blandet det med frø, kerner, maltmel og surdej. Det eneste du skal tilsætte er lidt gær og vand - og så væbne dig med tålmodig, til dejen er hævet for at få et rigtig godt brød. 

54% rugmel*, 27% knækkede rugkerner*, 5% tør surdej* (rugmel, surdejskultur), 3% solsikkekerner*, 2% maltmel* (af hvede), salt tilsat jod, havregryn*, 1% hørfrø*, 1% sesamfrø*, 1% græskarkerner*, rørsukker*.

*=økologisk 

Indhold: 550 g

Energi 1648 kJ/392 kcal
Fedt 5,2 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,7 g
Kulhydrat 70 g
- heraf sukkerarter 3,3 g
Kostfibre 13 g 
Protein 10 g
Salt  2,0 g

 

I Irma og udvalgte Kvickly, Dagli'Brugsen og SuperBrugsen samt på nemlig.com.

Se hvordan du bager rugbrød med vores brødblanding