KARRYSILD

Vores karrysild består af hele sildefileter, som er vendt i en grov karrykrydret blanding bestående af bukkehorn, koriander, gurkemeje, chili, fennikel, salt, kommen og spidskommen. Derefter lagt i eddikelagen, som er smagt til med vores egen økologiske æblecidereddike, og til sidst toppet med æbler og løg, som giver sprødhed og sødme. 

Vores karry- og kryddersild bliver efter fangst gammeldags modnede, som er en saltning af silden, hvor der tilføjes sukker. Sildene ligger i tønder, hvor de modnes i minimum 6 måneder. Dette giver silden flere smagsnuancer, den bliver mere fyldig i smagen og sildefileterne får en fast struktur. 

Kom påske, pinse, jul eller ethvert andet af årets traditionsrige frokostborde. En ting er sikkert: Der skal karrysild på tallerkenen. Fuldend selv frokostværket med håndskårne løgringe, frisk dild og halve, kogte æg. 

44% gammeldags modnede sild (Clupea harengus), sukker, vand, eddike, 5% løg, 4% æbler, salt, 0,5%karry, chili, 0,2% karryekstrakt, krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat)

Nettoindhold: 400 g

Drænet vægt: 210 g heraf 175 g sild

Energi 1150 kJ/ 280 kcal
Fedt    15 g
- heraf mættede fedtsyrer  3,1 g
Kulhydrat    23 g
- heraf sukkerarter  20 g
Protein 12 g
Salt 3,5 g

                 

Irma