BAG OM KARRYSILD

Hele udvalgte sildefileter vendt i en grov karrykrydret blanding, bestående af bukkehorn, koriander, gurkemeje, chili, fennikel, salt, kommen og spidskommen. Derefter lagt i glasset med eddikelagen, som er smagt til med vores egen økologiske æblecidereddike, og til sidst toppet med æbler og løg, som giver sprødhed og sødme. 

Vores karrysild og kryddersild bliver efter fangst gammeldags modnede. En gammeldags modning er en saltning af silden hvor der tilføjes sukker. Silden ligger i tønder hvor de modnes i minimum 6 måneder før vi bruger silden. Dette giver silden flere smagsnuancer, den bliver mere fyldig i smagen og sildefileterne får en fast struktur.

 

Kom påske, pinse, jul eller ethvert andet af årets traditionsrige frokostborde. En ting er sikkert: Der skal karrysild på tallerkenen. Fuldend selv frokostværket med håndskårne løgringe, frisk dild og halve, kogte æg. 

44% gammeldags modnede SILD (Clupea harengus), sukker, vand, eddike, 5% løg, 4% æbler, salt, 0,5%karry, chili, 0,2% karryekstrakt, krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat)

Nettoindhold: 400 g

Drænet vægt: 210 g heraf 175 g sild

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 1150 kJ/ 280 kcal
Fedt 15 g
- heraf mættede fedtsyrer 3,1 g
Kulhydrat 23 g
- heraf sukkerarter 20 g
Protein 12 g
Salt 3,5 g