DAAL
Vores indisk inspirerede daal er både økologisk og vegansk, og laves i denne version med mungbønner og tomat. Retten bærer præg af varme krydderier, cremet kokosmælk, og så bruger vi æblecidereddike for at tilføje en skøn frugtsyre, der runder retten af.
Server med godt brød og friske urter på toppen.
47% kogte mungbønner*, 19% knuste tomater* (tomater, tomatjuice, surhedsregulerende middel: citronsyre), løg*, 12% kokosmælk* (kokosnødekstrakt, vand), hvidløg*, 2% æblecidereddike* (æblesaft (fra konc.), æblecidereddike, vand)), ingefær*, rørsukker*, salt, grøntsagsbouillon* (salt, grønsagspulver (pastinak, persillerod, løg, gulerod, champignon, porre, tomat, hvidløg) mantodextrin, naturlig aroma, sukker, stivelse, rapsolie, stabilisator: guargummi, antioxidant: rosmarinekstrakt), Garam Masala krydderi* (indeholder selleri), spidskommen*, koriander*, gurkemeje*, peber*, chili*, citronsaft*
*= økologisk
Kan indeholde spor af: jordnødder (peanuts), mandler, sesamfrø.
Energi | 448 kJ/107 kcal |
Fedt | 2,8 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 2,4 g |
Kulhydrat | 14 g |
- heraf sukkerarter | 4,2 g |
Protein | 5,6 g |
Salt | 1,1 g |
Indhold: 350 g
Irma og Coop.dk