ØLANDSBRØD

Godt mel er udgangspunktet for et godt brød. Vi har blandet vores stenformalede fuldkornsølandshvedemel med hvedemel, tørsurdej og salt. 

Ølandshvede stammer oprindeligt fra Øland i Sverige. Brød af ølandshvede har en udtalt sødme og dybde i smagen, og det høje indhold af protein og gluten giver mulighed for deje med stor elasticitet og brød, der holder sig saftigt længe.   

Det eneste du skal tilsætte er lidt gær og vand - og så væbne dig med tålmodighed, til dejen er hævet for at få et rigtig godt brød. 

Hvedemel, 23% fuldkorns-ølandshvedemel, 5% tørret surdej, (fuldkorns-rugmel, surdejskultur) salt tilsat jod.

Indhold: 650 g

Energi 1425 kJ/336 kcal
Fedt 1 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
Kulhydrat 66 g
- heraf sukkerarter 2 g
Kostfibre 7,3 g 
Protein 12 g
Salt  1,9 g

 

I Irma og udvalgte Kvickly, Dagli'Brugsen og SuperBrugsen samt på nemlig.com.

Sådan bager du med Ølandsbrødblanding