• Økologisk

    Lavet på økologisk mel som er dyrket i Norden, primær Danmark

  • Anvendelse

    Brug den til sandwich

  • Fås hos

    Irma og på coop.dk

BAG OM SURDEJSBAGUETTE

Meyers Surdejsbaguette er koldhævet i minimum 12 timer og bagt på levain-surdej samt Meyers eget hvedemel. Baguetten bages i stenovn for en sprød skorpe og en saftig krumme. 

Nyd baguetten som du har lyst, smag og sult til. Som en sandwich med dit yndlingsfyld, som brødet til et måltid, sammen med god ost eller med pålæg i madpakken. 

50% Hvedemel, vand, 10% surdej (hvedemel, vand, startet på rosinvand (rosin)), salt tilsat jod, gær.

Indhold: 2 stk af 250 g, i alt 500 g

NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G
Energi: 774 kJ / 185 kcal
Fedt: 0,6 g
Heraf mættede fedtsyrer: 0,1 g
Kulhydrat: 37 g
Heraf sukkerarter: 0,8 g
Kostfibre: 2,7 g
Protein: 6,3 g
Salt: 1,2 g