SURDEJSBAGUETTE

Vores økologiske surdejsbaguette er koldhævet i minimum 12 timer og bagt på levain-surdej samt vores eget hvedemel. Baguetten bages i stenovn for en sprød skorpe og en saftig krumme. 

Nyd baguetten som du har lyst, smag og sult til. Som en sandwich med dit yndlingsfyld, som brødet til et måltid, sammen med god ost eller med pålæg i madpakken. 

50% Hvedemel, vand, 10% surdej (hvedemel, vand, startet på rosinvand (rosin)), salt tilsat jod, gær.

*= økologisk

 


Indhold: 2 stk af 250 g, i alt 500 g

Energi 774KJ/ 185Kcal
Fedt 0,6 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 37 g
- heraf sukkerarter 0,8 g
Kostfibre 2,7 g 
Protein 6,3 g
Salt  1,2 g

Irma og på coop.dk