ØLANDSBOLLER

Sprøde, økologiske boller bagt på surdej og stenformalet ølandshvede.

Vores brød er koldhævet i minimum 12 timer. Melet kommer udelukkende fra økologisk korn dyrket i Norden, primært i Danmark. Vi samarbejder med nogle af Nordens mest kvalitetsbevidste og dedikerede bønder, som prioriterer at dyrke gamle kornsorter med stor smag og næringsværdi, uden brug af sprøjtemidler og kunstgødning.

Hvedemel*, vand, fuldkorns ølandshvedemel*, surdej* (hvedemel*, vand, fuldkorns ølandshvedemel*, rugmel*, hvedeflager*, salt, mælkesyrebakterier), havsalt tilsat jod, gær*, bygmaltmel*, hvedegluten*, melbehandlingsmiddel (E300)

*= økologisk

 


Indhold: 6 stk af 65 g, i alt 390 g

Energi 993KJ/ 237Kcal
Fedt 1 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 46,4 g
- heraf sukkerarter 0,8 g
Kostfibre 4,2 g 
Protein 7,9 g
Salt  1,6 g

Irma, Meny, Wolt og nemlig.com.