• Økologiske

    Kernebollerne er lavet på mel dyrket i Norden, primært Danmark

  • Anvendelse

    Er gode til morgenbordet men også til frokost

  • Fåes hos

    Irma og på coop.dk

BAG OM KERNEBOLLER

Saftig surdejsbolle med græskarkerner, hele hvedekerner og toppet med grov valset havregryn. Bollerne er langtidshævet, bagt på Meyers eget mel og med surdej. Brug bollen til morgenmaden, frokost eller som tilbehør til aftensmaden. 

Vores kerneboller egner sig godt som det sprøde, grove indslag på morgenbordet, til brunch eller med et stykke favoritpålæg som variation til juniors madpakke. 

Hvedemel, vand, 7% surdej (hvedemel, vand, startet på rosinvand (rosin)), 6% græskarkerner, fuldkornshvedemel, ølandshvedemel, ølandshvedekerner, 4% havregryn, salt tilsat jod, rugmel, gær.

Indhold: 4 stk af 125 g, i alt 500 g

NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G
Energi: 988 kJ / 238 kcal
Fedt: 3,7 g
Heraf mættede fedtsyrer: 0,7 g
Kulhydrat: 40 g
Heraf sukkerarter: 0,9 g
Kostfibre: 4,0 g
Protein: 8,5 g
Salt: 1,4 g