KERNEBOLLER

Saftig økologisk surdejsbolle med græskarkerner, hele hvedekerner og toppet med grov valset havregryn. Bollerne er langtidshævet, bagt på vores eget økologiske, nordiske mel og med surdej. 

Vores kerneboller egner sig godt som det sprøde, grove indslag på morgenbordet, til brunch eller med et stykke favoritpålæg som variation til juniors madpakke. 

Hvedemel, vand, 7% surdej (hvedemel, vand, startet på rosinvand (rosin)), 6% græskarkerner, fuldkornshvedemel, ølandshvedemel, ølandshvedekerner, 4% havregryn, salt tilsat jod, rugmel, gær.

*= økologisk

Indhold: 4 stk af 125 g, i alt 500 g

Energi 988KJ/ 238Kcal
Fedt 3,7 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,7 g
Kulhydrat 40 g
- heraf sukkerarter 0,9 g
Kostfibre 4,0 g 
Protein 8,5 g
Salt  1,4 g

Irma og på coop.dk