Meyers Simremad
350 sider fyldt med opskrifter på robust, mør, saftig og intens mad, tilberedt over lang tid ved forholdsvis svag varme.
En særlig måde at lave mad på, der knytter sig til en særlig måde at være sammen på. Det er de dage, hvor man går til og fra køkkenet, mens duftene intensiveres. Hvor man laver alt muligt andet, og hygger med familie og venner, mens tiden langsomt, men sikkert tikker frem mod et fælles aftensmåltid.
Når jeg tænker på de måltider, hvor vi samles omkring en tung støbejernsgryde, hvor maden har simret langsomt og stille i timevis, så sænker min puls sig automatisk et par slag.
Claus Meyer
Meyers Simremad er en grundbog, der lærer dig alt om, hvordan du får det bedste ud af en simreret. Du får masser af opskrifter og de basale teknikker, der er nøglen til succes i simregryden. De 90 opskrifter er bearbejdninger af klassiske simreretter og helt nye fortolkninger af simremåltidet. Bogen er således også en indgang til de klassiske opskrifter, der hører til simremaden som kategori, herunder frikassé, ragout, labskovs, daube, confit, surkål, gullasch og tagine.
År: 2016
Forlag: Lindhardt & Ringhof