Meyers salater året rundt

      

Meyers Salater Året Rundt 

Salatskålen er et sted, hvor du kan tillade dig lidt af hvert, og den er samtidig en oplagt mulighed for at bringe grøntsagerne ind som omdrejningspunkt for dit måltid. Slå op og find inspiration, når du skal finde måden at bruge sæsonens aktuelle grøntsager på.

'Meyers salater året rundt' er propfuld af grønne opskrifter på sprøde, saftige og friske salater, der med garanti vil overbevise dig om at spise flere – og flere forskellige – grøntsager. Opskrifterne er nemme at gå til, og giver dig også tips og tricks til de simple teknikker, der løfter dine salater til nye højder.

Lær at piske den perfekte dressing, bag dine egne sprøde croutoner eller eksperimentér med syltede citroner, duftende krydderurter eller giv dig i kast med tidens populære trends som fermentering og røgning.


Anmeldelser i Politiken
"Det er en datingtjeneste for mennesker, der gerne vil møde nye spændende grøntsager. Pædagogisk skrevet med oplysende indledning om salatkunstens finesser. Og med et vid, der peger ud over de mest trivielle banaliteter." - Henrik Palle, Politiken

Politiken anmeldte 'Meyers salater året rundt' to gange. Se anmeldelse af Annette Nyvang her og anmeldelse af Henrik Palle her.

 

Læseprøve
Du kan få en læseprøve fra bogen her.

År: 2016
Forlag: Lindhardt & Ringhof