Sådan gør du
Skær avocadokødet, pomelokødet, peberfrugterne, agurkerne og feta i mindre stykker. Hak koriander groft. Pres saften af citronen. Bland det hele og smag til med salt og peber. Drys pistacienødder på toppen.
Fakta
Za’atar er mellemøstlig krydderiblanding, ofte m. merian, timian, oregano, salt, sesamfrø og sumak.
Ingredienser
2 avokadoer
½ pomelo - pillet og plukket i mindre stykker
2 små grønne peberfrugter - hakket (de aflange, krumme)
1 lille agurk (eller to "skoleagurker") - skæres i små stykker, 0,5-1 cm
150 g feta - plukket i mindre stykker
1 håndfuld friske koriander - grofthakket
1 citron saft heraf
1 spsk za'atar (eller efter smag og behag)
½ dl olivenolie
50 g ristede, saltede pistacienødder (afskallede)