Bæredygtighed i Meyers

Verdens fødevaresystemer har et enormt miljø- og klimaaftryk. Eksempelvis stammer omtrent 20% af vores totale klimaaftryk i Danmark fra den mad, vi spiser. Derfor har vi som madvirksomhed et ansvar for at veje alle de valg, vi træffer, i et bæredygtighedsperspektiv og tage aktivt stilling. Her kan du læse mere om vores bæredygtighedsinitiativer.

 • Ambitiøs datadrevet indsats

  Bæredygtighed i Meyers

  Vi sætter klimamål

  Verdens fødevaresystemer har et enormt miljø- og klimaaftryk. Eksempelvis stammer omtrent 20% af vores totale klimaaftryk i Danmark fra den mad, vi spiser. Derfor har vi som madvirksomhed et ansvar for at veje alle de valg, vi træffer, i et bæredygtighedsperspektiv og tage aktivt stilling. 

  Lige siden vores grundlæggelse har vi hos Meyers arbejdet for at udvikle vores fælles madkultur i retning af højere kvalitet, mere velsmag og større ansvarlighed. Nu omsætter vi årtiers arbejde med en egentlig bæredygtighedsstrategi, hvor vi gør status og konkretiserer vores indsatser inden for fem overordnede områder.

  Læs mere om bæredygtighed i Meyers

Både Meyers og Løgismose er bygget på en forandringsdagsorden og på en ide om at være til gavn og glæde for samfundet. Vi er overbeviste om, at det gode måltid skaber dybere samklang mellem mennesker og natur, og danner grundlag for en rigere og mere meningsfuld tilværelse.

Den sammenlagte virksomhed Løgismose Meyers viderefører denne tradition, og vi udvikler konstant vores retningslinjer og standarder for koncernens samfundsansvar. Her kan du se vores CSR rapporter.

CSR rapport 2018

Her kan du læse Løgismose Meyers Coorporate Social Responsibility strategi for 2019.

Se CSR-rappporten for 2018 (pdf)

CSR rapport 2017

Her kan du læse Løgismose Meyers Coorporate Social Responsibility strategi for 2018.

Se CSR-rappporten for 2017 (pdf)

 

CSR rapport 2016

Her kan du læse Løgismose Meyers Coorporate Social Responsibility strategi for 2017.

Se CSR-rappporten for 2016 (pdf)

CSR rapport 2015

Her kan du læse Løgismose Meyers Coorporate Social Responsibility strategi for 2016.

Se CSR-rappporten for 2015 (pdf)