I køkkenet bekæmper vi den sidste vintertristesse med lune simreretter og varme gryder, som vi fylder med grove rodfrugter, kål, artiskokker og de syrligtsøde vinteræbler som Rubens, Jonagold, Junami og Belida. Fra havet kan vi lige nu nyde godt af den både sunde og aldeles velsmagende torskerogn, ligesom de populære stenbiderrogn, ’Nordens kaviar’ også skal spises i rigelige mængder og dekorere vores blinis og salater med sin svagt lyserøde farve. Og glem heller ikke de friske østers, som stortrives i vores kølige, danske farvande og er særligt gode i februar.
Der er mange gode grunde til at pejle efter sæsonerne, når du sammensætter dine måltider. Det er både sundere, billigere og minimerer dit klimaaftryk. Vi giver den op for de sidste 28 dage af vinteren og guider dig nedenfor til velsmagende måltider og smagstætte gryderetter, så du kan spise dig vej gennem februar med de sæsonaktuelle råvarer.