Book bord
Traktørsted i Frederiksberg have 

Maden & vinen

Maden har rødderne plantet i det nordiske køkken, men vi bruger teknikker og smage fra alle 4 verdenshjørner. Du vil opleve nye og gamle bekendtskaber på menuen. På Fasangården har vi en personlig tilgang til råvarer og ingredienser, der samler folk med lige dele overraskelse og nyskabelse.

Vi nyder at sætte vin til maden, men vi respekterer og værdsætter egne vinvalg, hvorpå man kan shoppe løs i vores vinkort der tager primært fokus i europæiske vine, der rummer naturvinselskere men også de helt store klassikere.

  • Trøfler & drinks

    på huset i efteråret

    Vi hygger lidt ekstra om vores gæster i efterårsferien og river et gavmildt lag efterårstrøffel på alle vores menuer og slutter middagen af med en drink på huset. Det eneste I skal gøre er at booke bord og bestille en menu til frokost eller aften i uge 42 og 43

Kaffe og kage

Frem til d. 19. december inviterer vi på friskbrygget filterkaffe og kage i de gamle stuer, mellem kl. 12-15. 

  • Firmafester

    Firmafesterne til jul, påske, sommer eller dem hvor man bare mødes for hyggens skyld, kan selvfølgelig nydes hos os, både blandt restaurantgæster eller i egne private stuer.

    Se her, hvor mange gæster vi kan have i stuerne

    Kontakt os på mail for booking. 

    Fra 16. november til 19. december ser menuen således ud

    SNACKS
    Æbler fra Lilleø, lardo fra Troldgaarden 
    Kroketter
    Consommé & efterårstrøfler


    FORRET 
    Torsk, muslinger & kål fra Lammefjorden

    MELLEMRET
    Blæksprutte, Dashi & høbagt knoldselleri

    HOVEDRET 
    Dådyr, kvæde, julesalat, citrontimian & sauce på reduceret dådyr

    DESSERT 
    Pære fra Lilleø, bergamotte & karamelliseret mandler

    PETITFOUR

    Der kan forekomme ændringer i menuen 

  • fire serveringer

    hver tirsdag

    Som noget nyt inviterer vi indenfor til studentertirsdage. Vi har sammensat en menu særligt til studerende, som er gældende hver tirsdag aften, og som blot kræver medbragt studiekort. 

    Snack & 3 retters menu 
    (Forret - mellemret - hovedret)

    395,- pr person

    Inklusiv vinmenu 
    750,- pr person 

    Tilbuddet kan vælges på tirsdage når man booker bord. 

Møder & Private Dining

Fasangårdens farverige og unikke stuer, med udsigt til Frederiksberg have, er ideelle rammer om mondæne private middage, fællesspisninger og møder.

I stueplan med direkte udgang til haven findes Havesalen (26 gæster). Derudover ligger Spisestuen i stueetagen med direkte udgang til egen terrasse og havens petanquebane (20 siddende gæster). 

 

På første salen ligger Dagligstuen og Frøkenens værelse, hvor der i begge stuer er plads til 12 personer omkring store runde borde. På første salen finder man også det grønne Oehlenschläger værelse. Fra 1842 til 1850 fungerede Fasangården som sommerbolig for dramatikeren, digteren og forfatteren Adam Oehlenschläger. Idag er værelset indrettet med bløde og tunge lænestole og plads til 7-9 personer.

 

Mødet

Frokost

Aften 

  • Middag i private stuer

    forretningsmiddage fra tirsdag-torsdag

     

    Fasangårdens smukke private stuer på første salen, er ideelle til forretningsmiddagen eller til en hyggelig aften med kollegaerne i egne lokaler. 

    Snack/velkomst
    3 retter (forret-hovedret -dessert)

    inklusiv vand, kaffe og petit four
    650,- per person 

    Inklusiv vinmenu
    950,- per person 

     

    Tilbuddet gælder fra minimum 6 personer, fra tirsdag til torsdag. 

    Menuen kan bookes ved at skrive til fasangaarden@meyers.dk 

Fest på Fasanen

Teamet på fasangården vil sætte en ære i, at være værter på jeres store fest. Ved bryllupper, fødselsdage, sommerfester eller andre større arrangementer, sættes et speciallavet stoftelt op i haven med plads til 80 personer. Med både Fasangårdens egen have, Frederiksberg Have og de mange stuer, har vi mulighed for at lægge hus og rammer til både vielser, reception, middage og dans.

Derudover har vi et enkelt hotelværelse på første sal, hvor man som brudepar eller fødselar kan overnatte og forlænge oplevelsen med morgenmad dagen derpå.

Vores selskabsmenu sammensættes efter sæson og afspejler restaurantens menukort.

  

 

Gavekort 

Giv et gavekort til en frokost eller middag på Fasangården.
Kom forbi i restaurantens åbningstid og køb et gavekort. 

Huset

Fasangården blev opført til opdræt af fasaner til de kongelige jagter under Christian d. 5. i 1682. Nu skal den smukke gamle bygning på ny fyldes med gæster til frokost og aften, med mondæne private middage, muntre fællesspisninger og arrangementer i haven.

Fasangården i Frederiksberg Have har i løbet af de sidste tre år gennemgået en sand forvandling, hvor den fornemme embedsbolig er blevet restaureret fra kælder til kvist af Slots- og Kulturstyrelsen. Den omfattende renovering har taget udgangspunkt i Fasangårdens oprindelige ydre. I restaureringsarbejdet er den lyskalkede facade blevet genskabt, og de oprindelige tapeter, som blev fundet bag intet mindre end 16 lag tapeter, er blevet genoptrykt og pryder i dag de farverige, smukke rum

Når man bevæger sig gennem Fasangården, mærker man historiens vingesus. Bygningen har blandt andet huset dramatikeren, digteren og forfatteren Adam Oehlenschläger, der benyttede Fasangården som sommerbolig og Hans Christian Ørsted, der fik tilbudt Fasangården som æresbolig. Udover restauranten i de tre stuer en suite, og de mindre private spisestuer på 1.sal, vil et særligt designet parktelt med plads til 80 gæster danne rammer om firmaevents, fødselsdage, bryllupper og andre private fester.

Fasangården

Frokost 
Onsdag til søndag
12.00 - 15.00

Aften 
Tirsdag til Torsdag
17.30 - 23.00
Fredag & Lørdag 
17.30 - 00.00

HVOR GEMMER VI OS?

Du finder ind til os via indgang til Frederiksberg Have på Søndre Fasanvej. Igennem porten, ca. 100 meter inde ligger vi lunt i svinget.

Åbningstiderne til Frederiksberg Have følger solnedgangen, hvilket betyder at vi følger vores gæster til og fra porten i vinterhalvåret. 
Oktober - 19:00
November, December - 17:00
Januar, Februar - 18:00

Adresse
Fasangården
Søndre Fasanvej 73,
2000 Frederiksberg

Fasangaarden@meyers.dk

(45) 28 44 43 51