Book bord
Traktørsted i Frederiksberg have med servering til frokost og aften

Maden

Frokost og aftenmenuen har rødderne plantet i det nordiske køkken, men dufte, teknikker og smagsnuancer fra verdens store køkkener finder ikke sjældent vej til gryderne. Det er balancen mellem gamle kendinge og nye bekendtskaber, du vil møde på tallerkenen.

Anika Madsen er frontkvinden i køkkenet, og med en dybt personlig tilgang til gastronomi laver hun mad, der samler folk med lige dele overraskelse og nyskabelse.

Hver tirsdag aften

Til studerende

Som noget nyt inviterer vi indenfor til studentertirsdage. Vi har sammensat en menu særligt til studerende, som er gældende hver tirsdag aften, og som blot kræver medbragt studiekort. 

Snack & 3 retters menu 
(Forret - mellemret - hovedret)

395,- pr person

Inklusiv vinmenu 
750,- pr person 

Tilbuddet kan vælges på tirsdage når man booker bord. 

 

Petanque

Det er muligt at leje en bane og op til 4 sæt petanquekugler (6 kugler i hvert sæt) for kr. 50,- i timen.

Banen kan lejes i 1 timer ad gangen. Kom blot forbi og forhør jer. Forfriskninger til spillerne kan købes i vores bar i haven.

Petanque pakke 

Vi har sammensat en sommer petanque pakke. Fra tirsdag til søndag kan man få kugler, kold fadøl og 3 snacks for 200 kr per person. 

Møder & Private Dining

Fasangårdens farverige og unikke stuer, med udsigt til Frederiksberg have, er ideelle rammer om mondæne private middage, fællesspisninger og møder.

I stueplan med direkte udgang til haven findes Havesalen (26 gæster). Derudover ligger Spisestuen i stueetagen med direkte udgang til egen terrasse og havens petanquebane (20 siddende gæster). 

 

På første salen ligger Dagligstuen og Frøkenens værelse, hvor der i begge stuer er plads til 12 personer omkring store runde borde. På første salen finder man også det grønne Oehlenschläger værelse. Fra 1842 til 1850 fungerede Fasangården som sommerbolig for dramatikeren, digteren og forfatteren Adam Oehlenschläger. Idag er værelset indrettet med bløde og tunge lænestole og plads til 7-9 personer.

 

Mødet

Frokost

Aften 

Fest på Fasanen

Teamet på fasangården vil sætte en ære i, at være værter på jeres store fest. Ved bryllupper, fødselsdage, sommerfester eller andre større arrangementer, sættes et speciallavet stoftelt op i haven med plads til 80 personer. Med både Fasangårdens egen have, Frederiksberg Have og de mange stuer, har vi mulighed for at lægge hus og rammer til både vielser, reception, middage og dans.

Derudover har vi et enkelt hotelværelse på første sal, hvor man som brudepar eller fødselar kan overnatte og forlænge oplevelsen med morgenmad dagen derpå.

Vores selskabsmenu sammensættes efter sæson og afspejler restaurantens menukort.

  

 

Gavekort 

Giv et gavekort til en frokost eller middag på Fasangården.
Kom forbi i restaurantens åbningstid og køb et gavekort. 

Huset

Fasangården blev opført til opdræt af fasaner til de kongelige jagter under Christian d. 5. i 1682. Nu skal den smukke gamle bygning på ny fyldes med gæster til frokost og aften, med mondæne private middage, muntre fællesspisninger og arrangementer i haven.

Fasangården i Frederiksberg Have har i løbet af de sidste tre år gennemgået en sand forvandling, hvor den fornemme embedsbolig er blevet restaureret fra kælder til kvist af Slots- og Kulturstyrelsen. Den omfattende renovering har taget udgangspunkt i Fasangårdens oprindelige ydre. I restaureringsarbejdet er den lyskalkede facade blevet genskabt, og de oprindelige tapeter, som blev fundet bag intet mindre end 16 lag tapeter, er blevet genoptrykt og pryder i dag de farverige, smukke rum

Når man bevæger sig gennem Fasangården, mærker man historiens vingesus. Bygningen har blandt andet huset dramatikeren, digteren og forfatteren Adam Oehlenschläger, der benyttede Fasangården som sommerbolig og Hans Christian Ørsted, der fik tilbudt Fasangården som æresbolig. Udover restauranten i de tre stuer en suite, og de mindre private spisestuer på 1.sal, vil et særligt designet parktelt med plads til 80 gæster danne rammer om firmaevents, fødselsdage, bryllupper og andre private fester.

Fasangården

Frokost 
Onsdag til søndag
12.00 - 15.00

Aften 
Tirsdag til Torsdag
17.30 - 23.00
Fredag & Lørdag 
17.30 - 00.00

Indgang gennem Frederiksberg Have.

I vinterhalvåret låses porten til Haven når mørket falder på. Når man reserverer til middag får man dog eksklusiv adgang, og vil blive hentet ved lågen og fulgt ind gennem haven og til bords.

Adresse
Fasangården
Søndre Fasanvej 73,
2000 Frederiksberg

Fasangaarden@meyers.dk

(45) 28 44 43 51