Kulinarisk fritidsordning (8-11 år) - forår
2.795,-
pr. person
På Kulinarisk Fritidsordning kommer børnene i køkkenet og får friske råvarer og godt værktøj mellem hænderne.
Over otte mandage lærer børnene om grundsmage, råvarer i sæson, tilberedningsteknikker, at lave mad fra bunden og meget mere.
Kulinarisk Fritidsordning handler om at vække børns nysgerrighed og madglæde, så de får mod på at være med i køkkenet og smage ting, de måske ikke ellers ville have smagt. Det handler om at give børn madoplevelser, der giver gode madvaner på sig – og så handler det selvfølgelig om at have det sjovt i køkkenet og møde en masse andre børn, der på samme vis er interesserede i madkundskab.
På Kulinarisk Fritidsordning arbejder vi med gode friske råvarer, som er i sæson. Børnene lærer basale køkkenteknikker, som at filetere, stege, dampe samt at lave saucer, salater, bagværk og meget andet, med hjælp fra vores passionerede kokke, der har erfaring i at undervise børn. Hver gang slutter vi med et fælles måltid, som børnene selv er værter for.
Vi afslutter forløbet med en fællesmiddag, hvor forældre og søskende inviteres ind i Meyers Madhus. Her vil børnene selv være værter for arrangementet, og lave og servere maden for jer gæster. En skøn afslutning, hvor børnene får mulighed for at give familierne et lille indblik i hvad de har lært.
Prisen inkluderer én gæst til fællesmiddagen. Hvis I ønsker at tilkøbe en ekstra gæst kan dette gøres for 95 kr. vha. en tilmeldingsblanket, som børnene får med hjem.
OBS! Husk at anføre barnets alder i kommentarfeltet ved bestilling.
Praktisk information:
Kulinarisk Fritidsordning forløber over 8 mandage fra kl. 16.00-18.30 i Meyers Madhus, Nørrebrogade 52 C.
Datoer:
31. marts 2025, 16.00-18.30
7. april 2025, 16.00-18.30
28. april 2025, 16.00-18.30
5. maj 2025, 16.00-18.30
12. maj 2025, 16.00-18.30
19. maj 2025, 16.00-18.30
26. maj 2025, 16.00-18.30
2. juni 2025, 16.00-20.00 - Afslutningen, hvor børnene inviterer til fællesmiddag kl. 18.30-20.00 i Meyers Madhus.
OBS! D. 14. april og 21. april er der ikke Kulinarisk fritidsordning pga. påske