Koreansk street food med Kala Sung
1.445,-
pr. person
Hver kultur har deres egne street food traditioner, og i Korea er street food-markederne kendt som stedet, hvor du kan få hurtigt tilberedt mad med et bredt smagsunivers, til overkommelige priser. Kurset undervises på engelsk.
OBS! Kurset foregår på engelsk / This course is in English
Hvad lærer du?
På kurset vil Kala Sung demonstrere nogle af de særlige teknikker, som benyttes i det koreanske street food køkken, og deler ud af sin store viden om den rolle street food spiller i den koreanske kultur.
Vi vil bl.a. lave traditionelle retter som de populære riskager tteokbokki, de koreanske dumplings mandu, søde pandekager fyldt med brun farin kaldet hoddeok, og meget mere.
Til at tilberede retterne, bruger vi både danske råvarer, men også nogle af de mest autentiske ingredienser fra Korea.
Hvad får du?
- Et autentisk koreansk streetfood måltid i godt selskab
- Drikkevarer herunder øl, vand, æblemost, kaffe og te er inkluderet i kurset
- Omsorg fra vært og opvasker så du kan koncentrere dig om madlavningen
- Opskrifter med hjem så du kan arbejde med de koreanske retter, ingredienser og smage i dit eget køkken
- Et Meyers forklæde med hjem
Om Kala Sung
Kala Sung er koreansk new yorker. Kala har en kandidatgrad i food studies fra NYU og har gået på det velansete Culinary Institute of America – forkortet CIA (uden relation til den anden CIA). I København har Kala stået for en række pop-ups på f.eks. Hija de Sanchez med kimchi taco og Gasoline Grill med en legendarisk kimchi burger, og Kala leverer kimchien til Hart Bageris populære kimchi-sandwich.
Hvor foregår det?
Nørrebrogade 52 C, 2200 København