Vegetarisk nytårsbuffet

Bestil her

Vegetarisk nytårsbuffet 2021

 

En uovertruffen nytårsbuffet, der har grøntsagerne i fokus

Hvad end du har inviteret til kæmpe nytårsfest med pomp og pragt og pailletkjole eller vil fejre årets sidste aften med dine allernærmeste, så er en ting sikkert - I år skal der være fest!

Traditionelt set er nytårsmenuen en kødfuld affære, men vi har i flere år taget udfordringen op og bevist, at man sagtens kan servere en eksklusiv festmenu, hvor grøntsagerne er hovedperson. Ved at arbejde med tilberedningsteknikker, konsistenser, spilfriske råvarer og den knivskarpe tilsmagning, kan du glæde dig til en buffet, der med garanti sender både vegetarer og kødspisere mætte og glade fra nytårsbordet.

Menu

Røget grøntsager med ristet blomkål, brøndkarse og peberrodscreme 

Butternutsquash confiteret med timian, saltbagte mandler og gedeost fra Tebstrup 

Langtidsbagt knoldselleri med knasende kerner og tørret krydderurter  

Ristet danske kartofler med krydderurtesmør 

Bearnaise creme med estragon 

Bagte rødbeder med røget mandler, rygeost og balsamico fra Nordhavn eddikebryggeri 

Byg med trøffel creme, syltet svampe og urter 

Frisk kålsalat med syltet gulerødder, blodappelsins vinaigrette og saltet græskarkerner 

Focaccia brød og økologisk smør  

~~~

Det søde  

Intens chokoladetærte med syrnet økologisk creme vendt med havtornsirup  

Prisen for hele menuen er 345 kr. 

Leveres til Storkøbenhavn og omegn   

Menuen leveres til storkøbenhavn og omegn d. 31/12 kl. 8-15. Dagen inden levering sendes information med et to-timers interval. 

Nytårsbuffetten bestilles senest d. 27/12 inden klokken 12:00 
(Vi tager forbeholdt for udsolgt)

Hvis du ønsker at bestille den vegetariske menu, kan du vælge det senere i bestillingen.
Uanset om du bestiller den vegetariske, klassiske eller en kombination af de to nytårsmenuer, så leverer vi mad til din nytårsaften 2021 i Storkøbenhavn og omegn. 

Få svar på dine spørgsmål

Du kan justere, ændre antallet, eller tilføje ekstra varer til din bestilling helt frem til 4 dage før leveringsdagen inden kl. 12.

Log ind på din bestilling her

 

Det er kun muligt at annullere bestillingen, hvis det er inden for deadline, som er 4 dage før levering inden klokken 12.00.

Vil du annullere bestillingen, kan du kontakte kundeservice indenfor åbningstiden telefonisk.

 

Åbningstider for kundeservice:  

Mandag - fredag:       09:00-17:00

Lørdag:                     10:00-18:00

Søndag:                    10:00-14:00

 

Telefon: 39 18 69 00 

Mail: post@meyers.dk 

I bestillingen kan du vælge hvor mange vegetariske nytårsbuffet-kuverter du ønsker at bestille.

Tilgå produktsiden for nytårbuffet

Nytårsbuffeten leveres på fade og i skåle - alt I skal gøre er at opvarme maden. Nytårsbuffeten leverer vi til København og omegn.

Klik her for at se prisen, og hvor vi leverer.

- Bestil maden til levering imellem kl. 8-15 d. 31. december.

 

På fade og i skåle

Bestil nytårsbuffetten senest mandag d. 27. december kl. 12:00. (med forbehold for udsolgt)

 

Nytårsbuffetten kan bestilles til levering d. 31. december.

 

Åbningstider for kundeservice:  

Mandag - fredag:       09:00-17:00

Lørdag:                     10:00-18:00

Søndag:                    10:00-14:00

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor.

Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Ordrer under DKK 5.000

 

For ordrer under DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

 

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

 

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Ordrer på eller over DKK 5.000                    

 

For ordrer på eller over DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

 

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

 

Ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 25 % af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Vegetarisk nytårsbuffet 2021

Vegetarisk nytårsbuffet ud af huset 

Til nytår 2021 fejrer vi året der gik og ser frem mod kommende oplevelser i året, vi har i vente. Nytårsaften er en fantastisk undskyldning for at klæde sig fint på, samle en stor gruppe festglade mennesker og spise en overdådig middag. Efter en hyggelig jul er nytåret en skinnende, frisk og festlig begivenhed, som vi ser frem til hvert år. Vil du gøre det så nemt som muligt og undgå at stå i køkkenet i dagene op til, så er nytår catering noget for dig. Hos Meyers tilbyder vi både en velsmagende traditionel samt en vegetarisk nytårsbuffet, som er lavet fra bunden af vores dygtige kokke og er et oplagt valg, hvis du går et vegetarisk nytår i møde og skal bestille en buffet ud af huset nytårsaften til min. 10 kuverter.  

 

Menuen til din vegetariske nytårsbuffet 2021 

Vi har haft flere forslag til buffeten oppe og vende, men er endt med en varieret buffet med retter af fantastiske råvarer fyldt med smag, som både henvender sig til de gæster i selskabet, der ønsker en traditionel oplevelse, samt til dem der vil have den vegetariske udgave. Den vegetariske buffet byder på røgede grøntsager med ristet blomkål, brøndkarse og peberrodscreme samt butternutsquash confiteret med timian, saltbagte mandler og gedeost fra Tebstrup. Den langtidsbagte knoldselleri med knasende kerner og tørrede krydderurter sætter prikken over i'et på nogle af de delikate grøntsagsretter. Du kan ydermere se frem til danske kartofler med krydderurtesmør, som du kan dyppe i en skøn bearnaise creme med estragon. Bagte rødbeder med røget mandler, rygeost og balsamico fra Nordhavn eddikebryggeri er en lun og lækker ret, som du kan supplere med vores byg med trøffelcreme, syltede svampe og urter. Det friske indslag er en kålsalat med syltede gulerødder, blodappelsins vinaigrette og saltede græskarkerner. Som altid leveres vores nytårsbuffet også med vores nybagte focaccia brød med økologisk smør. Det søde på menuen er en intens chokoladetærte med syrnet økologisk creme vendt med havtornsirup, der smelter på tungen og kalder på mere. Med denne nytårsbuffet er der noget for enhver smag og ingen undskyldning for ikke at lade champagnepropperne springe og nyde en afslappet overgang til 2022 i godt selskab.  

 

Nytårscatering - bestil en velsmagende og nem vegetarisk nytårsbuffet 

Uanset hvordan du ønsker, at din mad til nytårsaften skal se ud, så ønsker vi i Meyers dig et godt nytår!