En grøn menu til mortensaften af de allerbedste råvarer

Anden blevet skiftet ud til grønnere alternativer, hvor grøntsager som rodfrugter og svampe er i centrum. Vi har håndplukket de allerbedste råvarer og har udviklet vores bud på en vegetarisk menu til mortensaften, som du kan servere derhjemme 10. november. Glæd dig til rødbedetatar med rygeostcreme, terrin på svampe og kartofler af både den brune og hvide slags.

Årets menu

Den samlede pris for hovedret og dessert er 275 kr. 

  • Leveres til hele landet

    Den 9. november

  • Vælg den vegetariske menu i bestillingen

  • Bestil til d. 5. november kl. 12:00

    Der tages forbehold for udsolgt

  • Forret - tilvalg

    Rødbedetatar med rygeostcreme

    Start med at forkæle dine smagsløg med forretten, som byder på rødbedetatar med rygeostcreme, peberrod, ristet boghvede og friske urter fra Nabofarm.

  • Hovedret

    Terrin på svampe, kastanjer og røgede rodfrugter

    Hovedretten består af terrin på svampe, kastanjer og røgede rodfrugter med rødkål kogt med kirsebær eddike fra Nordhavn Eddikebryggeri. Hertil brune- og hvide kartofler samt en kompot på svesker, æbler, løg og kanel.

  • Dessert

    Gammeldags æblekage

    Din mortensaften menu afsluttes med en smagfuld gammeldags æblekage med luftig vaniljecreme og sprød havrecrumble til dessert.

Få svar på dine spørgsmål

Du kan justere, ændre antallet, eller tilføje ekstra varer til din bestilling helt frem til d. 6. november kl. 12.

Log ind på din bestilling her

 

Det er kun muligt at annullere bestillingen, hvis det er inden for deadline, som er 4 dage før levering inden klokken 12.00.

Vil du annullere bestillingen, kan du kontakte kundeservice indenfor åbningstiden telefonisk.

 

Åbningstider for kundeservice:  

Mandag - fredag:       09:00-17:00

Lørdag:                     10:00-18:00

Søndag:                    10:00-14:00

 

Telefon: 39 18 69 00 

Mail: post@meyers.dk 

Du vil modtage maden i termokasser, som du skal sætte på køl, når du har mulighed for det. 

Følg vejledningen for opvarmning og anretning.

Vores kokke har sammensat en forret, du kan købe som tilvalg. Du finder den længere oppe på denne side i fanen ved siden af de almindelige menuer, og du angiver i bestillingsflowet, hvor mange kuverter af hver menu, du ønsker.

I bestillingen kan du vælge hvor mange vegetariske mortensaftenmenu-kuverter, du ønsker at bestille.

Se den vegetariske menu længere oppe på produktsiden.

 

Mortensaftensmenuen leveres i engangsemballage. Her skal du skal selv opvarme og anrette maden. Find vejledningen her.

Vi leverer mortensaftenmenuen til hele landet. Dog kun til brofaste øer (i engangsemballage). 

- Pris for levering: 125,- til Sjælland og 195,- til Fyn og Jylland. 

- Dagen inden leveringen modtager du en sms med et estimeret leveringstidspunkt (2 timers interval)

 

Du behøver ikke at være hjemme for at modtage kassen, men hvis du bor i lejlighed, skal chaufføren kunne lukkes ind i opgangen.

 

Bestil mortensaftenmenuen senest søndag d. 6. november kl. 12 (med forbehold for udsolgt).

Mortensaftensmenu kan bestilles med levering til d. 9. november. 

 

Åbningstider for kundeservice:  

Mandag - fredag:       09:00-17:00

Lørdag:                     10:00-18:00

Søndag:                    10:00-14:00

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor.

Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Ordrer under DKK 15.000

For ordrer under DKK 15.000 inkl. moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00, kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00.

Afbestilling:

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler:

  • Meyers fakturerer 75% af det samlede beløb på ordrebekræftelsen.
  • Meyers fakturerer 100% ved afbestilling mindre end 24 timer inden leveringstidspunkt.

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Ordrer på eller over DKK 15.000  

                
For ordrer på eller over DKK 15.000 inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Justering i antal:

Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00 kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00. Der tages forbehold for særaftaler og eventuelle kuvertafhængige priser.

Afbestilling:

Følgende regler gælder ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato:

  • Afbestilles der mellem 7-13 dage før leveringsdatoen faktureres 25% af det samlede beløb.
  • Afbestilles der mellem 5-7 dage før leveringsdatoen faktureres 50% af det samlede beløb.
  • Afbestilles der mellem 4-2 dage før leveringsdatoen faktureres 75% af det samlede beløb.
  • Afbestilles der 1 dag før leveringsdatoen eller på selve dagen faktureres 100% af det samlede beløb.

Derudover kan der kræves betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser eksempelvis kokke, tjenere, service, blomster etc.

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Vegetarisk mortensaftenmenu 2022

Vegetarisk mortensaften menu 2022 fra Meyers

Hvis du også elsker de små traditioner, der inkluderer hygge og ekstra lækker mad på en almindelig hverdagsaften så er Mortensaften sikkert en af de dage i løbet af efteråret, som du glæder dig til. Den lækre mortensaften menu kræver ofte en del timer i køkkenet, men hvis du ikke har tid til at tilberede et festmåltid på en helt almindelig hverdagsaften, så er det dejligt med en genvej da vi med glæde står klar med nem mad til mange. Meyers giver dig i år mulighed for at imponere med en vegetarisk mortensaften middag, der indbyder til en hyggelig stund rundt om bordet med venner og familie. Med Meyers catering får du en grøn genvej til en vegetarisk mortensaften menu, der kun kræver opvarmning af maden, og så kan du servere et festmåltid for dine gæster, hvor der er fuld drøn på velsmagende vegetariske retter. Ved vores grønne retter spiller grøntsagerne førsteviolin, og de bedste råvarer bliver bundet sammen, så du og dine gæster får en aften, hvor der bliver kælet om smagsløgene med lækre vegetarretter. Er du til en grøn hverdag, så vil en vegetarisk mortensaftens menu fra Meyers med fokus på alt det grønne være lige sagen.

 

Hvad skal man servere til vegetarisk mortensaften?

De danske højtider er som regel en kødfuld affære, men hvis du er blevet lun på det grønne, så kan man med Meyers catering der bringer mad ud af huset få det grønne ind i de danske højtider. Vegetarisk mortensaften menuen fra Meyers leveres lige til døren i hele landet, så om du holder vegetarisk mortensaften i København, Odense eller Århus, så kan du glæde dine mortensaften gæster med en grøn mortensaften menu. I år tilbyder Meyers en grøn menu til mortensaften, hvor de bedste grøntsager bliver bundet sammen til skønne vegetar retter. Til forret kan I tilkøbe en rødbedetatar med rygeostcreme, peberrod, ristet boghvede og friske urter fra Nabofarm. Herefter vil I blive forkælet med en hovedret bestående af terrin på svampe, kastanjer og røgede rodfrugter, med Meyers rødkål, kraftig svampesauce, brune- og hvide kartofler og kompot på svesker, æbler, løg og kanel. Slut den traditionsrige aften af med en gammeldags æblekage til den søde tand. Med andre ord er det en velsmagende og nem grøn mortensaften menu, som gør at du kan hygge om dine gæster i stedet for at stå ude i køkkenet.

 

Hvad spiser man Mortensaften?

Historien om biskoppen Martin af Tours blev første gang registreret i Danmark i 1616, hvor Martin af Tours fik en dansk udgave af sit navn, Morten bisp. Biskoppen besluttede sig i tidernes morgen for, at alle skulle spise gæs på mortensaften, men gæs blev senere byttet ud med and og den dag i dag bliver anden også byttet ud med velsmagende grøntsager. Flere og flere er gået videre fra både gås og and og er blevet interesseret i vegetar retter og grønnere alternativer, hvorfor Meyers nu tilbyder en vegetar version af Mortensaften menuen.

 

Hvornår er det Mortensaften?

Mortensaften er den 11. november, hvilken er den dag, hvor Morten bisps blev begravet. Mortensaften bliver i Danmark fejret dagen forinden helgedagen, altså den 10. november.