En grøn menu til mortensaften af de allerbedste råvarer

Anden blevet skiftet ud til grønnere alternativer, hvor de grove grøntsager som kål, rodfrugter og selleri er i centrum. Vi har håndplukket de allerbedste råvarer og har udviklet vores bud på en vegetarisk menu til mortensaften, som du kan servere derhjemme 11. november. Glæd dig til rødbedetatar med rygeostcreme, braiseret selleri og kartofler af både den brune og hvide slags.

Årets menu

Den samlede pris for forret og hovedret er 225 kr. 

  • Leveres til hele landet

    Den 9. november

  • Vælg den vegetariske menu i bestillingen

  • Bestil helt ind til d. 5. november kl. 12:00

    Der tages forbehold for udsolgt

  • Forret

    Rødbedetatar med rygeostcreme

    Start med at forkæle dine smagsløg med forretten, som byder på rødbedetatar med rygeostcreme, peberrod, karse og ristet boghvede samt bolle og smør.

  • Hovedret

    Braiseret selleri stegt i brunet smør

    Hovedretten består af braiseret selleri stegt i brunet smør med rødkål kogt med kirsebær eddike fra Nordhavn eddikebryggeri. Hertil ristede små danske kartofler med timian og brune kartofler vendt i let saltet karamelsauce samt svampesauce tilsmagt med rosmarin.

  • Hovedret - tilvalg

    Grønkålssalat med ristede valnødder

    Til mortensaftenmenuens hovedret kan tilvælges grønkålssalat med ristede valnødder, citrusfrugter og blodappelsinsvinaigrette.

  • Dessert - Tilvalg

    Cheesecake

    Fuldend menuen til mortensaften til en smagfuld 3-rettersmenu med en lækker cheesecake til dessert.

Få svar på dine spørgsmål

Du kan justere, ændre antallet, eller tilføje ekstra varer til din bestilling helt frem til 4 dage før leveringsdagen inden kl. 12.

Log ind på din bestilling her

 

Det er kun muligt at annullere bestillingen, hvis det er inden for deadline, som er 4 dage før levering inden klokken 12.00.

Vil du annullere bestillingen, kan du kontakte kundeservice indenfor åbningstiden telefonisk.

 

Åbningstider for kundeservice:  

Mandag - fredag:       09:00-17:00

Lørdag:                     10:00-18:00

Søndag:                    10:00-14:00

 

Telefon: 39 18 69 00 

Mail: post@meyers.dk 

I bestillingen kan du vælge hvor mange vegetariske mortensaftenmenu-kuverter, du ønsker at bestille.

Se den vegetariske menu længere oppe på produktsiden.

 

Mortensaftensmenuen leveres i engangsemballage. Her skal du skal selv opvarme og anrette maden. Find vejledningen her.

Vi leverer mortensaftenmenuen til hele landet. Dog kun til brofaste øer (i engangsemballage). 

- Pris for levering: 75,- til Sjælland og 150,- til Fyn og Jylland. 

- Dagen inden leveringen modtager du en sms med et estimeret leveringstidspunkt (2 timers interval)

 

Du behøver ikke at være hjemme for at modtage kassen, men hvis du bor i lejlighed, skal chaufføren kunne lukkes ind i opgangen.

 

Bestil mortensaftenmenuen senest fredag d. 5. november kl. 12. (med forbehold for udsolgt)

Mortensaftensmenu kan bestilles med levering til d. 9. november. 

Åbningstider for kundeservice:  

Mandag - fredag:       09:00-17:00

Lørdag:                     10:00-18:00

Søndag:                    10:00-14:00

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor.

Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Ordrer under DKK 5.000

 

For ordrer under DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

 

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

 

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Ordrer på eller over DKK 5.000                    

 

For ordrer på eller over DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

 

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

 

Ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 25 % af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Vegetarisk mortensaftenmenu 2021

Vegetarisk mortensaften menu 2021 fra Meyers

Hvis du også elsker de små traditioner, der inkluderer hygge og ekstra lækker mad på en almindelig hverdagsaften så er Mortensaften sikkert en af de dage i løbet af efteråret, som du glæder dig til. Den lækre mortes aften menu kræver ofte en del timer i køkkenet, men hvis du ikke har tid til at tilberede et festmåltid på en helt almindelig hverdagsaften, så er det dejligt med en genvej da vi med glæde står klar med nem mad til mange. Meyers giver dig i år mulighed for at imponere med en vegetarisk mortensaften middag, der indbyder til en hyggelig stund rundt om bordet med venner og familie. Med Meyers catering får du en grøn genvej til en vegetarisk mortens aften menu, der ikke kræver mere end 20 minutter af din tid, og så kan du servere et festmåltid for dine gæster, hvor der er fuld drøn på velsmagende vegetariske retter. Ved vores grønne retter spiller grøntsagerne førsteviolin, og de bedste råvarer bliver bundet sammen, så du og dine gæster får en aften, hvor der bliver kælet om smagsløgene med lækre vegetarretter. Er du til en grøn hverdag, så vil en vegetarisk mortensaftens menu fra Meyers med fokus på alt det grønne være lige sagen.

 

Hvad skal man servere til vegetarisk mortensaften?

De danske højtider er som regel en kødfuld affære, men hvis du er blevet lun på det grønne, så kan man med Meyers catering der bringer mad ud af huset få det grønne ind i de danske højtider. Vegetarisk mortensaften menuen fra Meyers leveres lige til døren i hele landet, så om du holder vegetarisk mortens aften i København, Odense eller Århus, så kan du glæde dine mortensaften gæster med en grøn tre retters mortensaften menu. I år tilbyder Meyers en grøn menu til mortensaften, hvor de bedste grøntsager bliver bundet sammen til skønne vegetar retter. Til forret bliver I forkælet med rødbedetatar med rygeostcreme, peberrod, karse og ristet boghvede efterfulgt af en hovedret bestående af braiseret selleri stegt i brunet smør, rødkål kogt med kirsebæreddike fra Nordhavn Eddikebryggeri, ristede, små danske kartofler vendt med timian, brune kartofler vendt i letsaltet karamelsauce og svampesauce smagt til med rosmarin. Slut den traditionsrige aften af med en cheesecake til den søde tand. Med andre ord er det en velsmagende og nem grøn mortensaften menu, som gør at du kan hygge om dine gæster i stedet for at stå ude i køkkenet.

 

Hvad spiser man Mortensaften?

Historien om biskoppen Martin af Tours blev første gang registreret i Danmark i 1616, hvor Martin af Tours fik en dansk udgave af sit navn, Morten bisp. Biskoppen besluttede sig i tidernes morgen for, at alle skulle spise gæs på mortensaften, men gæs blev senere byttet ud med and og den dag i dag bliver anden også byttet ud med velsmagende grøntsager. Flere og flere er gået videre fra både gås og and og er blevet interesseret i vegetar retter og grønnere alternativer, hvorfor Meyers nu tilbyder en vegetar version af Mortensaften menuen.

 

Hvornår er det Mortensaften?

Mortensaften er den 11. november, hvilken er den dag, hvor Morten bisps blev begravet. Mortensaften bliver i Danmark fejret dagen forinden helgedagen, altså den 10. november.