Se menuen her

Vælg mellem eller kombiner vores klassiske menu og den vegetariske menu.

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 225,-pr. person

FAQ

Du kan justere, ændre antallet, eller tilføje ekstra varer til din bestilling helt frem til d. 5. november kl. 12.

Log ind på din bestilling her

 

Det er kun muligt at annullere bestillingen, hvis det er inden for deadline, som er 4 dage før levering inden klokken 12.00.

Vil du annullere bestillingen, kan du kontakte kundeservice indenfor åbningstiden telefonisk.

 

Åbningstider for kundeservice:  

Mandag - fredag:       09:00-17:00

Lørdag:                     10:00-18:00

Søndag:                    10:00-14:00

 

Telefon: 39 18 69 00 

Mail: post@meyers.dk 

Du vil modtage maden i termokasser, som du skal sætte på køl, når du har mulighed for det. 

Følg vejledningen for opvarmning og anretning.

Vores kokke har sammensat en dessert, du kan købe som tilvalg. Du finder den længere oppe på denne side i fanen ved siden af de almindelige menuer, og du angiver i bestillingsflowet, hvor mange kuverter af hver menu, du ønsker.

I bestillingen kan du vælge hvor mange vegetariske mortensaftenmenu-kuverter, du ønsker at bestille.

Se den vegetariske menu længere oppe på produktsiden.

 

Mortensaftensmenuen leveres i engangsemballage. Her skal du skal selv opvarme og anrette maden. Find vejledningen her.

Vi leverer mortensaftenmenuen til hele landet. Dog kun til brofaste øer (i engangsemballage). 

- Pris for levering: 75,- til Sjælland og 150,- til Fyn og Jylland. 

- Dagen inden leveringen modtager du en sms med et estimeret leveringstidspunkt (2 timers interval)

 

Du behøver ikke at være hjemme for at modtage kassen, men hvis du bor i lejlighed, skal chaufføren kunne lukkes ind i opgangen.

 

Bestil mortensaftenmenuen senest fredag d. 7. november kl. 12 (med forbehold for udsolgt).

Mortensaftensmenu kan bestilles med levering til d. 9. november. 

 

Åbningstider for kundeservice:  

Mandag - fredag:       09:00-17:00

Lørdag:                     10:00-18:00

Søndag:                    10:00-14:00

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor.

Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Ordrer under DKK 5.000

 

For ordrer under DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

 

Indtil kl. 12 4 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også justere din ordre på din profil "Mit Meyers", eller skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

 

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Ordrer på eller over DKK 5.000                    

 

For ordrer på eller over DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

 

Indtil kl. 12 4 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også justere din ordre på din profil "Mit Meyers", eller skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

 

Ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 25 % af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Mortens aften menu 2021 fra Meyers

Elsker du også de små traditioner, der indbyder til ekstra lækker mad på en almindelig hverdagsaften? Så må Mortensaften være en af de dage i det sene efterår, som du ser frem til. Den velduftende and og den krydrede rødkål bringer varme til den kølige november måned, men tiden til at tilberede et festmåltid i hverdagen kan være knap. Derfor giver vi dig mulighed for at imponere med en mortensaften middag, der indbyder til en hyggelig stund med venner og familie ved at levere en menu, der ikke kræver mere end 20 minutter af din tid, før du kan servere et velsmagende måltid.

Mortensaften menuen fra Meyers leveres til hele landet, og byder på ekstra forkælelse i form af en elegant forret med koldrøget laks, der får modspil af en lækker peberrodsfløde og sprødt glaskål. Om du så holder mortens aften i København, Odense eller måske Århus kan du få glæde af denne menu. Dette skal nok vække dine gæstes sult, før I går videre til omdrejningspunktet, anden. Vores kokke har skabt en hovedret med udgangspunkt i and og efterårets råvarer. Tilbehøret er på elegant vis blevet fortolket, så du og dine mortensaften gæster bliver præsenteret for klassiske smage med en nutidig opdatering. Hvis I, som mange af os andre, altid har plads til lidt sødt til at slutte en herlig middag af med, så kan I tilvælge at runde jeres mortensaften af med en gammeldags æblekage med rasp og flødeskum.

Hvad er Mortensaften?

Mange af os ved, at det handler om noget med gæs, men vi spiser ofte and, så hvordan hænger de to ting sammen? Og hvorfor hedder det Mortensaften? 
Vi skal tilbage til 300-tallets Romerrige for at finde roden til, hvorfor vi fejrer mortensaften. Her møder man Martin af Tours, i Danmark kendt som Morten bisp, som var en ung og omfavnende mand, der i en tidlig alder meldte sig ind i den romerske hær. Han blev kendt som en hellig mand efter at have udvist omsorg for fattige, helbredt sygdomme og opvækket mennesker fra døden. Den mest berømte fortælling om Martin er dog fortællingen om hans møde med Jesus. Den unge og fattige Martin delte sin kappe med en tigger, som ingen andre tog notits af. Samme nat viste den opstandne Jesus sig for Martin og fortalte, at det var ham, der var tiggeren. Efter denne oplevelse valgte Martin at trække sig fra hæren for at vie sit liv til kristendommen.

Befolkningen i Tours havde fået viden om Martins gode og hellige væsen og ønskede ham derfor som biskop i byen. Dette var Martin dog ikke interesseret i, så han gemte sig i en gåsesti, da befolkningen ledte efter ham. Gæssene fandt sig ikke i hans tilstedeværelse, så de skræppede op og afslørede Martins skjulested. Han blev fundet og tvunget ind i embedet som biskop i Tours. For at få hævn over de sladrende gæs, bestemte Martin af Tours sig for, at alle husstande skulle slagte og spise mindst én gås på den dag, han blev afsløret.

Hvad spiser man til Mortensaften?

Historien om Martin er første gang registreret i Danmark i 1616, hvor Martin af Tours fik sit danske tilnavn, Morten bisp. På dette tidspunkt var gæs ualmindelige og dermed også ganske dyre i Danmark. Som erstatning for en gås faldt valget for mange i stedet på and, hvilket ofte også er det fjerkræ, der er at finde på danske mortensaftenborde den dag i dag.

Hvornår er det Mortensaften?

Mortensdag er d. 11. november, hvilket er dagen for Morten bisps begravelse. I Danmark fejrer vi traditionelt Mortensaften dagen forinden, altså d. 10. november.