Lakserillette
Meyers påskeæg
SAUVIGNON BLANC LOIRE LES RAFELIERES hvidvin og COSTERS DEL SEGRE LA BOSCANA TINTO rødvin
glutenfrit brød

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 245,-pr. person

FAQ

 Her kan du se din bestillingsfrist for følgende leverings eller afhentningsdatoer 

  • Få leveret eller afhent onsdag d. 31. marts: Bestil senest d. 29. marts inden kl. 12.00 
  • Få leveret eller afhent fredag d. 2. april: Bestil senest d. 30. marts inden kl. 12.00 
  • Få leveret eller afhent lørdag d. 3. april: Bestil senest d. 31. marts inden kl. 12.00 

BEMÆRK, at hvis du bestiller på dagen med bestillingsfristen, er det ikke længere muligt at justere eller annullere ordreren. 

Du kan på vores hjemmeside under din profil, justere og ændre antallet op eller ned, eller tilføje ekstra varer til din bestilling helt frem til 4 dage før kl. 12:00. Det er ikke muligt helt at annullere bestillingen eller ændre din ordre til at blive leveret i stedet for at afhente på hjemmesiden. Dette skal gøres telefonisk inden for vores kundeservice åbningstid, som er mandag-fredag mellem 9.00-14.30 på telefon 39186900.

  • Levering/afhentning onsdag d. 31/3 - deadline for ændringer d. 27/3 inden kl. 12.00 
  • Levering fredag d. 2/4, bestillings - deadline for ændringer d. 29/3 inden kl. 12.00 
  • Levering lørdag d. 3/4, bestillings - deadline for ændringer d. 30/3 inden kl. 12.00 

Log ind på din bestilling her og juster antallet af kuverter eller tilføj tilvalg. Det er ikke muligt at bestille vores påskefrokost til mindre end 2 kuverter.

 

Hvis du vil afmelde din bestilling skal du gøre det via kundeservice i åbningstiden, som er mandag-fredag fra 9.00-14.30 på telefon 39186900. 

 

Åbningstider for kundeservice:  

D. 31. marts – 3. april:   10.00-18.00

Søndag den 4. april:       Lukket 

Mandag den 5. april:       Lukket 

 

Telefon: 39 18 69 00 

Mail: post@meyers.dk 

 

Du vil modtage maden i termokasser, som du skal sætte på køl, når du modtager kassen. 

Meyers Køkken har tilberedt og pakket maden så den kan anvendes og spises i minimum 2 dage fra modtagelse. 

 

Maden der leveres eller afhentes den 31. marts kan anvendes den 1. og 2. april.

Maden der leveres eller afhentes den 2. april kan anvendes den 3. og 4. april.

Maden der leveres eller afhentes den 3. april kan anvendes den 4. og 5. april .

 

Ved modtagelse pakkes maden ud og lægges på køl i køleskabet til I skal anrette og spise. 

 

Se vejledningen her.

Påskefrokosten leveres onsdag d. 31/3, fredag d. 2/4 og lørdag d. 3/4.  

 

Menuen leveres mellem kl. 8-16. Dagen inden modtager du en sms dagen med et 2-timers interval for leveringen. 

OBS! Vi kan ikke garantere at leveringen sker inden klokken 12.00, så det er vigtigt du bestiller vores påskefrokost til levering 1-2 dage før du skal bruge den, hvis du skal spise den til frokosttid klokken 12.00.

 

Eksempel: Skal I spise påskefrokost lørdag den 3. april, skal du bestille påskefrosten til levering fredag den 2. april. Sådan sikrer du dig at maden er i hus til frokosten om lørdagen.

 

Du behøver ikke at være hjemme ved levering, da maden er pakket i en termokasse, men hvis du bor i aflåst opgang, skal chaufføren have mulighed for at blive lukket ind af dig eller en anden. 

Vores kokke har udtænkt, tilberedt og pakket maden, så det er klar til din påskefrokost. Husk at opbevare maden på køl så snart du har mulighed for det. 

 

Pris for levering på Sjælland: 75 kr. 

Pris for levering Jylland og Fyn: 150 kr. 

I år kan du afhente påskefrokosten fra Meyers Deli  Gl. Kongevej eller Meyers Spisehus i Lyngby. 

 

Afhentning kan ske onsdag d. 31. marts, fredag d. 2. april eller lørdag d. 3. april.

 

Afhentnings tidspunkter: 

Meyers Deli: kl. 10.00-14.00 

Meyers Spisehus: kl. 10.00-12.00 

På alle retter har vi noteret allergener i vejledningen, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor.

Vi har ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier. 

Du vil modtage maden i termokasser, som du skal sætte på køl, når du har mulighed for det.  

 

Madens holdbarhed: 

Levering onsdag d. 31/3: kan spises t.o.m. fredag d. 2/4 

Levering fredag d. 2/4: kan spises t.o.m. søndag d. 4/4 

Levering lørdag d. 3/4: kan spises t.o.m. mandag d. 5/4 

En sjælden gang sker det, at der under pakningen sker fejl, der gør at en vare ikke kommer med i kassen. Hvis dette skulle være tilfældet, håber vi, at du oplyser os om fejlen. 

 

Det er vigtigt at tjekke indholdet af kassen, så snart du modtager den. Vi sidder klar til at hjælpe dig, så vi kan finde en passende løsning.  

 

Se vores telefontider i påsken: 

D. 31. marts – 3. april:   10.00-18.00

Søndag den 4. april:       Lukket 

Mandag den 5. april:       Lukket 

 

Ring til 39186900 eller skriv til post@meyers.dk. 

Vi pakker maden i termokasser, der bedst muligt passer på maden under transporten.

 

Vi tager ikke termokasserne med retur. De skal bortskaffes som alm. småt brændbart. 

Hvis ikke du kan anvende kassen til andet formål kan det hjælpe at brække den i mindre stykker, så der er plads til den i skraldespanden.

 

Ved forbrænding bliver den til 97% vand.

 

TIPS: Hvis du har mulighed for det, kan kassen anvendes i drivhuset som plantekasse eller som ekstra “køleskab” på altanen. 

Du kan bestille med følgende kreditkort: Dankort, VISA, Mastercard, VISA Electron.

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at betale med Mobilepay.

 

OBS! Når du bestiller reserverer vi 1 krone på dit kort. Det fulde beløb trækkes først fra dit kort på selve leveringsdagen.

Efterfølgende sender vi en faktura. Fakturaen er blot til info og til dit regnskab, da du allerede har tastet dine kortoplysninger ved bestillingen.

Mad ud af huset til påske 2021

Vejret begynder at klare op og blomsterløg kommer til live – foråret er på vej og dermed også påsken. For mange familier betyder det begyndelsen på en række hyggelige traditioner så som, at dekorere huset med påskepynt, klippe gækkebreve, gemme påske æg og ikke mindst afholdelsen af årets påskefrokost. Nyd påsken sammen med familien og bestil Meyers påskefrokost ud af huset. Vi sørger for en nem og velsmagende påske menu, så familiehyggen kommer i fokus.

Hvad spiser man til en påskefrokost?

Hvad er traditionel ? Mange vil tænke på påske lam, æg og fisk, hvor farverne er grønne og gule og smagene præget af forårets spæde grøntsager. Med udgangspunkt i dette og andre af sæsonens bedste råvarer er vores kokke kommet med et skønt bud på årets påskemiddag til fejring af påsken 2021.

Catering til påskefrokost

Meyers kokke er dykket ned i påskens smage og traditioner for at skabe en lækker påskemenu 2021, hvor de klassiske retter har fået en kærlig opgradering. Du kan dermed trygt lade vores kokke sørge for årets påskefrokost menu og i stedet kaste dig ud i at puste æg, gå på jagt efter de gemte påskeæg eller måske en helt tredje påsketradition, som I har i din familie.
Den klassiske påskefrokost buffet byder i år på nogle af påskens traditionelle retter såsom gammeldags modnede sild, smagfuld æggecreme, en let lakserillette og ikke mindst det ultimative påskefrokost indslag, Vol au vent med forårsfrikassé på Løgismose kylling og spæde grøntsager.

Vol au vent er en fransk, eksklusiv og smagfuld udgave af den klassiske påskefrokost ret, tarteletter med høns i asparges. I Meyers har vi en ambition om, at hvert måltid skal indeholde nogle grønne retter. Derfor består den klassiske påskefrokost med kød også af en sprød og let grøn salat samt en lækker blomkålssalat. Meyers påskefrokost buffet leveres naturligvis med økologisk koldhævet brød samt maltrugbrød fra Meyers bageri og dertilhørende dansk smør.

Inviter til den ultimative påskemiddag

En skøn klassisk påskefrokost får folk til at samle sig om bordet og vil sprede glæde blandt påskemiddagens gæster. Ønsker du dig lidt mere ud over det sædvanlige?
Bestil påskefrokost ud af huset for at gøre det enkelt og let for dig at være vært til årets påskefejring og glæd dine gæster med lækker påskefrokost, der leder tankerne hen på forår, grøn natur og lunere dage.

Klassisk påskemad til levering i hele landet

I april vil butikker og huse over hele landet emme af påske, og derfor sørger vi for, at du kan få leveret en klassisk påskefrokost uanset, hvor du bor i Danmark (på nær til ikke-brofaste øer). Meyers påskefrokost menu leveres til hele landet i termokasser sammen med en vejledning. Vejledningen er din vej til en nem påskefrokost, da den udførligt vil guide dig igennem alle trin fra levering af din påskemiddag til opvarmning, anretning og servering af den indbydende mad til påske. På den måde er der lagt op til en afslappet påskefrokost med ekstra tid til at være sammen med dem, du holder af.