Buffet
Pr. person fra 295 ,-
Buffet - Klassisk og vegetarisk
Vores klassiske buffet byder på en stribe velsmagende retter, som altid er tilberedt med sæsonens bedste råvarer. Glæd jer til veltilberedt kød, sprøde salater, saftig dyppelse og særlige delikatesser. Buffeten findes også i en vegetarisk version, hvor grøntsagerne er omdrejningspunktet.
OBS. Vores køkken i Jylland er under omstrukturering og vi har derfor desværre ikke mulighed for at hjælpe med catering i Jylland på nuværende tidspunkt.
- Leveres til Storkøbenhavn, Nordsjælland og omegn
- +10 personer
- Juster selv din bestilling inden kl. 12, 4 dage før levering
Menu
Vi har to udgaver af buffeten
Den varme menu - maden skal opvarmes af dig (bestil på denne side)
Den kolde menu - er klar til servering (bestil via link)
Når du bestiller menuen, vælger du, hvor mange kuverter du ønsker skal være vegetariske eller med kød.

Brandade af kulmule serveret med fennikelcrudite, saltede stikkelsbær, skovsyre og surdejschips
Brandade af kulmule serveret med fennikelcrudite, saltede stikkelsbær, skovsyre og surdejschips
Allergener: gluten, fisk

Årstidens spæde grøntsager, hummus på lollandske bælgfrugter med radiser og urter fra Nabofarm

Bitre salater med fermenterede hvide asparges, solsikkekerner og vinaigrette med sennepsfrø og pæreeddike fra Nordhavn Eddikebryggeri
Bitre salater med fermenterede hvide asparges, solsikkekerner og vinaigrette med sennepsfrø og pæreeddike fra Nordhavn Eddikebryggeri
Allergene: sennep

Brandade af saltbagt selleri serveret med fennikelcrudite, saltede stikkelsbær, skovsyre og surdejschips
Brandade af saltbagt selleri serveret med fennikelcrudite, saltede stikkelsbær, skovsyre og surdejschips
Allergener: gluten, selleri

Årstidens spæde grøntsager, hummus på lollandske bælgfrugter med radiser og urter fra Nabofarm

Bitre salater med fermenterede hvide asparges, solsikkekerner og vinaigrette med sennepsfrø og pæreeddike fra Nordhavn Eddikebryggeri
Bitre salater med fermenterede hvide asparges, solsikkekerner og vinaigrette med sennepsfrø og pæreeddike fra Nordhavn Eddikebryggeri
Allergene: sennep

Saftig fiskefrikadelle med grov remoulade, citron, sprøde grøntsager og små ristede nye kartofler - 85,-
Saftig fiskefrikadelle med grov remoulade, citron, sprøde grøntsager og små ristede nye kartofler - 85,-
Allergener: æg, gluten, laktose

Burger i en briochebolle med bøf af økologisk, dansk oksekød, cheddarost, ketchup, mayo og syltede agurker - 95,-
Burger i en briochebolle med bøf af økologisk, dansk oksekød, cheddarost, ketchup, mayo og syltede agurker - 95,-
Allergener: gluten, laktose, æg, sennep

Regnbuekage med tre slags mousser, pufsukker, chokoladecrumble og jordbærsauce - 75,-
Regnbuekage med tre slags mousser, pufsukker, chokoladecrumble og jordbærsauce - 75,-
Allergener: nødder, laktose, gluten, æg

Saftig mazarinkage med syrlig rabarberkompot, estragoncreme og sukkerristede mandler - 55,-
Saftig mazarinkage med syrlig rabarberkompot, estragoncreme og sukkerristede mandler - 55,-
Allergener: gluten, nødder, laktose, æg
Minimum antal kuverter: 10

Rødbedetatar af bagt, syltet og rå rødbede med hibiscuspuré, tørrede solbær og skovsyre - 45,-
Rødbedetatar af bagt, syltet og rå rødbede med hibiscuspuré, tørrede solbær og skovsyre - 45,-
Allergener: æg, sennep, laktose
Minimum antal kuverter: 10

Vitello tonnato på tyndskåret okse, creme af confiteret kulmule, hvide ribs og estragon- 65,-
Vitello tonnato på tyndskåret okse, creme af confiteret kulmule, hvide ribs og estragon- 65,-
Allergener: Æg, sennep, laktose, fisk
Minimum antal kuverter: 10

Dansk og økologisk charcuteri fra Troldgaarden - 75,-
Dansk og økologisk charcuteri fra Troldgaarden - 75,-
Minimum antal kuverter: 10

Danske oste med knækbrød og kompot på kvæde - 75,-
Danske oste med knækbrød og kompot på kvæde - 75,-
Allergener: gluten, laktose
Minimum antal kuverter: 10

Ristede snacknødder - 75,-
Ristede snacknødder - 75,-
Allergene: nødder

Syltede, grønne ferskner - 95,-

Focaccia på ølandshvede med persille og salviepesto - 45,-
Focaccia på ølandshvede med persille og salviepesto - 45,-
Allergene: gluten

Økologisk surdejsbrød - 42,-
Økologisk surdejsbrød - 42,-
Allergene: gluten

Glutenfrit brød - 45,-

Flødeboller fra Mark Hermann - 2 stk. til 45,-
Flødeboller fra Mark Hermann - 2 stk. til 45,-
Allergener: nødder, laktose, gluten
Minimum antal kuverter: 4

Macarons - 3 stk. til 45,-
Macarons - 3 stk. til 45,-
Allergener: æg, nødder
Minimum antal kuverter: 5

Vegetardeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 75,-
Vegetardeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 75,-
Allergener: æg, gluten og mælk
Minimum antal kuverter: 10

Frikadeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 75,-
Frikadeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 75,-
Allergener: æg, gluten og mælk
Minimum antal kuverter: 10

Meyers Bobler Riesling Cremant Brut - 165-
Meyers Bobler Riesling Cremant Brut - 165-
Bag Meyers fine bobler gemmer sig en Crement fra tyske Saar-Mosel Winzersekt Kellerei. Efter gæringen har flaskerne fået lov til at hvile i 12 måneder. Resultatet er blevet en festlig og velsmagende mousserende Mosel Riesling, som skummer smukt når den skænkes.
Der er lime, tropiske frugter og saftige gule blommer til næsen, og i munden følger et saftigt frugtbid, lidt brioche og et herligt Rieslingtouch, der er med til at løfte vinen fri af de mange mousserende vines anonymitet. Mild, nærmest fyldig, langt fra knasende tør, men også med en underliggende strøm af moden citrus og vedholdende mineralitet, som elegant sparker friskheden på plads.

Meyers Rødvin Côtes du Rhône ØKO - 135,-
Meyers Rødvin Côtes du Rhône ØKO - 135,-
Meyers rødvin kommer i 2019-årgangen i en lidt ny forklædning, idet vi har valgt at udskifte den hidtidige leverandør for at kunne tilbyde en friskere, lidt mere frugtfokuseret vin samtidig med, at den krydrede varme frugt fra det sydlige Côtes-du-Rhône stadig er markant til stede.
Det er den charmerende Mathilde Chapoutier - den ottende generation og forretningsudviklingsdirektøren i familiefirmaet M. Chapoutier - der har påtaget sig opgaven, og hun har fået sammenstukket en herlig vin til os, som er funderet på frugt fra nogle mindre vinbønder, der opererer på de vidtstrakte vinmarker mellem resterne af paveslottet på toppen af Châteauneuf-du-Pape og sydvest på ned mod den berømte romerske akvædukt Le Pont du Gard.
Vinbønderne har i adskillige år dyrket deres vinmarker efter bæredygtige økologiske principper samtidig med, at de er blevet rådgivet af Chapoutiers professionelle team, som også fastsætter høsttidspunktet og står for selve høsten, der udføres af moderne skånsomme maskiner i de tidlige morgentimer, således at druerne kan nå frem til vineriet uden svedeture.
Der er tale om en blanding af Syrah og Grenache, som efter alle stilke er fjernet og en let knusning forvandles til vin uden fremmede gærstammer i traditionelle betontanke. For at prioritere frugten er fadlagringen fravalgt, og for at vi kan få glæde af den umiddelbare frugt sammenstikkes og aftappes den endelige cuvée allerede 8 måneder efter høsten.
En intens granatrød vin som charmerer med en herlig umiddelbar duft af saftige røde og mørke bær, som snart får selskab af både lakrids og garrigue. Ren saftig og fyldig, men takket være silkeagtige og befordrende tanniner også nærmest elegant.
En meget alsidig madvin. Prøv den for eksempel sammen med en Lammekølle, der med en sprød urteskorpe og en cremet grøn hvede(ris)otto har fået en twist a la Claus Meyer. Find opskriften her: Meyers lammekølle
Certificeret økologisk i henhold til FR-BIO-01 af Ecocert France.

Meyers Hvidvin Riesling ØKO - 135,-
Meyers Hvidvin Riesling ØKO - 135,-
Denne hvidvin er en dejlig mild, men stadig forfriskende tysk Riesling, der bliver til i et samarbejde med det berømte Saar-Mosel Winzersekt Kellerei. Som navnet antyder er deres speciale ellers mousserende vine, men her har de fremtryllet frugten fra et par parceller i Leiwener Klostergarten.
Vinen er gæret op til en alkoholprocent på 11,5% ved forholdsvis lave temperaturer i rustfrit stål. Herefter er gæringen standset, således at den lille sødme der forbliver tilbage fint balancerer Moselvinenes altid markante syre. Dette har resulteret i en vin med fornemmelser af sprøde æbler, diskrete noter af ananas, lidt honning og især moden citrus. En liflig, frisk vin, der hele tiden fordrer til en lille slurk mere.
Få svar på dine spørgsmål her
Her er alle de mest generelle spørgsmål om vores buffet.
Levering på Sjælland
Mandag - lørdag kl. 10:00-17:00
Søndag kl. 10:00-12:30
Levering i Jylland
Vores køkken i Jylland er under omstrukturering og vi har derfor desværre ikke mulighed for at hjælpe med catering på nuværende tidspunkt.
Klik HER for at se leveringspriser og hvilke postnumre vi leverer til.
Bestil senest kl. 12 fire dage før ønskede leveringsdag.
Du vil modtage maden på fade og i skåle.
Du kan vælge at få en kold buffet, som skal opbevares på køl indtil servering. Du kan bestille den kolde buffet her.
Du finder vejledningen til alle vores menuer her.
Afhentning af tomme skåle og fade sker i et interval på to timer, som du selv kan vælge op til 3 dage efter arrangementet.
Fade og skåle skal være vasket af inden afhentning.
Vi udbyder også et vegetarisk alternativ til alle vores menuer.
I bestillingsmodulet kan du angive, hvor mange vegetarer, der er i dit selskab. Du kan se den vegetariske menu, hvis du klikker på fanen til højre for ’Klassisk menu’-fanen. Den vegetariske menu koster det samme som menuen med kød og/eller fisk.
Vi tilbyder også en børnemenu. I bestillingsmodulet kan du tilkøbe så mange børnemenuer, som du skal bruge. Du kan vælge imellem fiskefrikadeller og burger.
På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.
Ordrer under DKK 15.000
For ordrer under DKK 15.000 inkl. moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.
Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00, kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00.
Afbestilling:
Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler:
Meyers fakturerer 75% af det samlede beløb på ordrebekræftelsen.
Meyers fakturerer 100% ved afbestilling mindre end 24 timer inden leveringstidspunkt.
Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.
Ordrer på eller over DKK 15.000
For ordrer på eller over DKK 15.000 inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.
Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00 kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00. Der tages forbehold for særaftaler og eventuelle kuvertafhængige priser.
Afbestilling:
Følgende regler gælder ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato:
Afbestilles der mellem 7-13 dage før leveringsdatoen faktureres 25% af det samlede beløb.
Afbestilles der mellem 5-7 dage før leveringsdatoen faktureres 50% af det samlede beløb.
Afbestilles der mellem 4-2 dage før leveringsdatoen faktureres 75% af det samlede beløb.
Afbestilles der 1 dag før leveringsdatoen eller på selve dagen faktureres 100% af det samlede beløb.
Derudover kan der kræves betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser eksempelvis kokke, tjenere, service, blomster etc.
Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.
Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 39 18 69 00.
Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.
Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.
Pris DKK 495 pr. time (minimum 5 timer)*
Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.
Pris DKK 395 pr. time (minimum 5 timer)*
*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.
Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.
Bestil buffet til din fest
Der findes ikke noget bedre end at holde en fest, som folk husker længe efter, den er forbi. En fest, hvor maden er mindeværdig, og hvor folk hygger sig. Men magien opstår ikke helt af sig selv. Man må gøre sig umage, og her spiller maden en stor rolle.
Hvis du gerne vil blæse dine gæster bagover af begejstring, men orker ikke at stå på hovedet i køkkenet, kan du overlade tjansen til os. Meyers catering tilbyder nemlig en stribe af sprudlende festmenuer, der med garanti kan vække jubel os dine gæster og sørger for, at I bliver både mætte og begejstrede. Faktisk er det vores spidskompetence at sammensætte menuer, der gør lige præcis din fest mindeværdig og sikrer, at middagen bliver festens velsmagende højdepunkt.
Hvad skal man servere til festen?
Er det maden, der skaber festen, eller er det festens tema, der er bestemmende for, hvad I skal spise? Det er op til jer. Under alle omstændigheder er der nogle menuer, der er mere velegnede til havefesten og den stående reception og andre, der er perfekte til den store fejring med hvid dug og sølvbestik.
Hvornår skal man vælge en buffet?
Buffet er et stensikkert valg, der tilgodeser både små og store gæster til festen. Vi skifter vores buffet flere gange om året, så du altid kan finde retter, der er tilberedt med de råvarer, som skoven, havet og haven byder på netop nu. Sammen med fyldige salater og mørt kød sætter vi friskbagt brød og spændende spreads og dressinger på bordet, så gæsterne kan sammensætte en farverig og velsmagende tallerken.
Vores cateringbuffet er velegnet til alt fra sommerfester, bryllup, barnedåb, fødselsdag, sommerfester, studenterfester eller andre festlige højtider. Vores buffet skal bestilles til minimum 10 kuverter, og så tilbereder og anretter vi maden på porcelænsfade og skåle, så I faktisk blot skal servere for gæsterne. Når festen er forbi, skal I blot levere det brugte service tilbage til vores køkken.
Buffet – klassisk eller vegetarisk?
Det kan være svært at tilgodese både kødelskere og vegetarer til sin fest. Derfor er det nemmere at bestille festmenuen ude fra f.eks. vores klassiske buffet. Bestiller du Meyers buffet til din fest i 2023, vil du og dine gæster blive budt på en stribe velsmagende retter, som altid er tilberedt med sæsonens bedste råvarer. Glæd jer til veltilberedt kød, sprøde salater, saftig dyppelse og særlige delikatesser. Buffeten findes også i en vegetarisk version, hvor grøntsagerne er omdrejningspunktet. Desuden kan I bestille Meyers buffet i både en kold og varm variant. Lige nu kan I bestille vores forårs- og sommerbuffet til 2023.