RØDKÅL

Vi har snittet økologisk rødkål fra Samsø og syltet den med balsamicoeddike, sort peber, laurbær og anis. Rødkålen har bid og går godt til fx vildt, and, flæskesteg eller i en sandwich. 

Ønsker du rødkålen federe og rundere, så varm den igennem med lidt ande- eller svinefedt. 

Rødkålen er kendt fra Meyers klassiske flæskestegssandwich på de danske festivaler. 

Til 100 g færdigvare er anvendt: 88,68 g rødkål*,13,03 g rørsukker*, 7,39 g balsamicoeddike*, 3,69 g eddike*, 0,57g salt, 0,09 g sort peber*, 0,09 g laurbærbladepulver*, 0,09 g anisfrøpulver*.

*= økologisk

Nettoindhold: 410 g

Energi 362 kJ/87 kcal
Fedt <0,5 g
- heraf mættede fedtsyrer <0,1 g
Kulhydrat 18 g
- heraf sukkerarter 17 g
Protein 1,4 g
Salt 0,59 g

 

I Irma, udvalgte Kvickly og SuperBrugsen samt i Meny og på Nemlig.com og Wolt.