RØDKÅL
Vi har snittet økologisk rødkål fra Samsø og syltet den med balsamicoeddike, sort peber, laurbær og anis. Rødkålen har bid og går godt til fx vildt, and, flæskesteg eller i en sandwich.
Ønsker du rødkålen federe og rundere, så varm den igennem med lidt ande- eller svinefedt.
Rødkålen er kendt fra Meyers klassiske flæskestegssandwich på de danske festivaler.
Til 100 g færdigvare er anvendt: 88,68 g rødkål*,13,03 g rørsukker*, 7,39 g balsamicoeddike*, 3,69 g eddike*, 0,57g salt, 0,09 g sort peber*, 0,09 g laurbærbladepulver*, 0,09 g anisfrøpulver*.
*= økologisk
Nettoindhold: 410 g
Energi | 362 kJ/87 kcal |
Fedt | <0,5 g |
- heraf mættede fedtsyrer | <0,1 g |
Kulhydrat | 18 g |
- heraf sukkerarter | 17 g |
Protein | 1,4 g |
Salt | 0,59 g |
I udvalgte Kvickly og SuperBrugsen samt i Meny og på Nemlig.com og Wolt.