FLÆKÆRTEHUMMUS
Vores hummus er lavet på flækærter og tilsmagt med hvidløg, hasselnøddeolie, og æblecidereddike. Det giver den en mild og frisk smag med fine hasselnødde- og svampetoner.
Vidste du, at den klassiske hummus fra Mellemøsten og Nordafrika som regel laves med kikærter, sesampastaen tahin, olivenolie og citron? I vores version er der taget lidt mere afsæt i vores egne himmelstrøg, da vi har brugt økologiske flækærter, som man også kalder gule ærter – kendt fra retten af samme navn.
Denne flækærtehummus er dejlig på et godt stykke brød, som dyppelse til grøntsagsstave, i sandwich og ikke mindst i et pitabrød.
60% kogte flækærter (tørrede flækærter, vand), rapsolie, citronsaft, 3% hasselnøddeolie, vand, 3% solsikkekerner, hvidløg, salt, æblecidereddike, surhedsregulerende middel: citronsyre, peber, konserveringsmiddel: kaliumsorbat.
Kan indeholde spor af mælk, æg, sesam, sennep.
Energi | 1075 kJ / 256 kcal |
Fedt | 24 g |
Mættede fedtsyrer | 1,8 g |
Kulhydrat | 6,7 g |
– heraf sukkerarter |
0,7 g |
Protein | 3,1 g |
Salt | 1,1 g |
Indhold: 200 g
Udvalgte Kvickly, SuperBrugsen, Irma og på coop.dk samt i alle Meny-butikker.