FLÆKÆRTEHUMMUS
Vores hummus er lavet på flækærter og tilsmagt med hvidløg, hasselnøddeolie, og æblecidereddike.
Vidste du, at den klassiske hummus fra Mellemøsten og Nordafrika som regel laves med kikærter, sesampastaen tahin, olivenolie og citron? I vores version er der taget lidt mere afsæt i vores egne himmelstrøg, da vi har brugt økologiske flækærter, som man også kalder gule ærter – kendt fra retten af samme navn.
Denne flækærtehummus er dejlig på et godt stykke brød, som dyppelse til grøntsagsstave, i sandwich og ikke mindst i et pitabrød.
60% kogte flækærter (tørrede flækærter, vand), rapsolie, citronsaft, 3% hasselnøddeolie, vand, 3% solsikkekerner, hvidløg, salt, æblecidereddike, surhedsregulerende middel: citronsyre, peber, konserveringsmiddel: kaliumsorbat.
Kan indeholde spor af mælk, æg, sesam, sennep.
Energi | 1075 kJ / 256 kcal |
Fedt | 24 g |
Mættede fedtsyrer | 1,8 g |
Kulhydrat | 6,7 g |
– heraf sukkerarter |
0,7 g |
Protein | 3,1 g |
Salt | 1,1 g |
Indhold: 200 g
I Irma og i udvalgte Kvickly og SuperBrugsen, på nemlig.com og Wolt i alle Meny-butikker.