HUMMUS

Vores hummus er lavet på flækærter og tilsmagt med hvidløg, hasselnøddeolie, og æblecidereddike.

Vidste du, at den klassiske hummus fra Mellemøsten og Nordafrika som regel laves med kikærter, sesampastaen tahin, olivenolie og citron? I vores version er der taget lidt mere afsæt i vores egne himmelstrøg, da vi har brugt flækærter, som man også kalder gule ærter – kendt fra retten af samme navn.

Denne hummus er dejlig på et godt stykke brød, som dyppelse til grøntsagsstave, i sandwich og ikke mindst i et pitabrød.

 

58% kogte flækærter (tørrede flækærter, vand), rapsolie, citronsaft, 3% HASSELNØDDEOLIE, vand, 3% solsikkekerner, 1% hvidløg, salt, 0,4% æblecidereddike, surhedsregulerende middel: citronsyre, peber, konserveringsmiddel: kaliumsorbat. 

 

Energi  1194 kJ / 286 kcal
Fedt  24 g
Mættede fedtsyrer 1,7 g
Kulhydrat 9,4 g
– heraf sukkerarter

0,7 g

Protein 7,3 g
Salt 1,0 g

Indhold: 200 g

I Irma og i udvalgte Kvickly og SuperBrugsen, på nemlig.com og Wolt i alle Meny-butikker.