FLÆKÆRTEHUMMUS

Vores hummus er lavet på flækærter og tilsmagt med hvidløg, hasselnøddeolie, tørrede og findelte karljohansvampe og æblecidereddike. Det giver den en mild og frisk smag med fine hasselnødde- og svampetoner.

Vidste du, at den klassiske hummus fra Mellemøsten og Nordafrika som regel laves med kikærter, sesampastaen tahin, olivenolie og citron? I vores version er der taget lidt mere afsæt i vores egne himmelstrøg, da vi har brugt økologiske flækærter, som man også kalder gule ærter – kendt fra retten af samme navn.

Denne flækærtehummus er dejlig på et godt stykke brød, som dyppelse til grøntsagsstave, i sandwich og ikke mindst i et pitabrød.

 

60% kogte flækærter (tørrede flækærter, vand), rapsolie, citronsaft, 3% hasselnøddeolie, vand, 3% solsikkekerner, hvidløg, salt, æblecidereddike, surhedsregulerende middel: citronsyre, peber, konserveringsmiddel: kaliumsorbat. 


Kan indeholde spor af mælk, æg, sesam, sennep. 

 

 

Energi  1075 kJ / 256 kcal
Fedt  24 g
Mættede fedtsyrer 1,8 g
Kulhydrat 6,7 g
– heraf sukkerarter

0,7 g

Protein 3,1 g
Salt 1,1 g

Indhold: 200 g

Udvalgte Kvickly, SuperBrugsen, Irma og på coop.dk