BAG OM FLÆKÆRTEHUMMUS

Hummus lavet på flækærter, tilsmagt med hvidløg, hasselnøddeolie, tørrede og findelte karljohansvampe og æblecidereddike. Det giver en mild og frisk smag med fine hasselnødde- og svampetoner.

Vidste du at den klassiske hummus fra Mellemøsten og Nordafrika som regel laves med kikærter, sesampastaen tahin, olivenolie og citron? I Meyers version er der taget lidt mere afsæt i vores egne himmelstrøg og brugt økologiske flækærter, som man også kalder gule ærter – kendt fra retten af samme navn. Desuden bruger Meyers karljohansvampe, hasselnøddeolie og æblecidereddike.

Meyers flækærtehummus er dejlig på dit brød, som dyppelse til grøntsagsstave, som snack, i sandwich og selvfølgelig i pitabrød.

 

58% kogte flækærter, rapsolie, citronsaft, vand, 3% hasselnøddeolie, 3% solsikkekerner, 1% æblecidereddike, 1% hvidløg, salt, surhedsregulerende middel: citronsyre, sort peber, konserveringsmiddel: kaliumsorbat.
Kan indeholde spor af mælk, æg, sesam, sennep. 

Energi                          1162 kJ / 277 kcal
Fedt                             23 g
Mættede fedtsyrer        1,7 g
Kulhydrat                     9,0 g
– heraf sukkerarter       0,6 g
Protein                        5,6 g
Salt                            1,1 g

Indhold: 200 ml

Kvickly, SuperBrugsen, Irma og på coop.dk