GASTRIK

I århundreder har karamelliseret eddikesirup været en skattet ingrediens, der har givet smagskarakter til saucer i det franske køkken. Når du smager til med gastrik skruer du op for sødmen, bitterheden og friskheden.

Vidste du, at du også kan bruge gastrik til glasering af kød, i sammenkogte retter og dressinger, til blåskimmelost og i dessertkøkkenet?

Tilsæt én teske ad gangen, til din sauce eller gryderet, indtil du er tilfreds med intensiteten.

Karamel (sukker, glukosesirup, vand) (72%), eddike, æble koncentrat, vand.

Energi                           1031 kJ / 246 kacl
Fedt                              < 0,1 g
- heraf mættet fedt         0 g
Kulhydrat                      60 g
- heraf sukkerarter         60 g
Protein                         < 0,1 g
Fiber                            0 g
Salt                              0 g

Indhold: 200 ml

Kvickly, SuperBrugsen og på Coop.dk