BAG OM CROISSANT

Vores økologiske håndrullet croissant er lavet på smør. Smør har brug for syrer, så der er en god balance mellem fedme og syrer. Vi har arbejdet en del på at få de rette lag i croissanten så den fremstår let og luftig. Derfor ruller vi vores croissant med 27 lag smør og 28 lag dej, det vil sige at dejen rulles 3x3. Bagerne gør sig umage med rulningen, så lagene er porøse og sprøde. Det giver det luftige og samtidig smørfyldte bid som Meyers croissanter er kendt for.

Der er masser af smør i, derudover tilsætter vi surdej for netop at opnå balance mellem fedme og syrer. 

 



HVEDEMEL*, 26% saltet SMØR*, SØDMÆLK*, vand, ÆG*, rørsukker*, gær*, surdej* (HVEDEMEL, rosinvand (vand, rosiner), bagehjælpemiddel* (HVEDEMEL, melbehandlingsmiddel: ascorbinsyre, enzym), salt tilsat jod
*=økologisk

NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G
Energi: 1542 kJ / 367 kcal
Fedt: 22 g
Heraf mættede fedtsyrer: 14 g
Kulhydrat: 35 g
Heraf sukkerarter: 5,3 g
Protein: 6,1 g
Salt: 1,2 g

 

NETTOINDHOLD: 3 stk af 75 g, i alt 225 g

Se hvordan vi ruller croissanter