Sådan gør du
Kog perlecouscous efter anvisning på posen og afkøl til stuetemperatur.
Hak squash, peberfrugt og rødløg i tern. Læg grøntsagsterne adskilt fra hinanden på en bageplade med bagepapir. Vend grøntsagerne med olie, knust hvidløg, salt og peber.
Bag dem gyldne ved god varme i ovnen.
Vend perlecouscous med dressing, saltet citron, hakkede krydderurter, grillede grøntsager og friske tomater. Smag til og drys med sumak og granatæblekerner ved servering.
Ingredienser
100 g couscous (gerne perlecouscous)
1 squash
1 rød peberfrugt
250 g tomater (gerne cherrytomater)
1 rødløg
½ bundt bredbladet persille
½ bundt mynte
½ saltet citron (find opskriften på saltede citroner her på hjemmesiden eller køb dem færdiglavede)
sumak
salt
friskkværnet peber
½ granatæble
Dressing
½ citron
olivenolie
hvidløg