Meyers Bageskole

    

Meyers Bageskole 

I Meyers Bageskole kan både nybegynderen og den mere øvede hjemmebager være med.

Bogen tager udgangspunkt i få grunddeje, der danner basis for de ca. 70 opskrifter, der spænder fra blåbærsnurrer over rugbrød til saftige hvedebrød.

"Alle de erfaringer, jeg har gjort mig med at bage i de sidste 30 år, og alle de erfaringer, vi har gjort os i vores bagerier og på bagekurserne, er samlet i denne nye bog." - Claus Meyer
Bogen henvender sig til dem, der bare gerne vil hurtigt i gang med at bage, men der er også masser af ekstra at hente for bagenørderne, der gerne vil vide, hvorfor surdejen skal have mindst lige så meget opmærksomhed som en krævende elskerinde og hvor lange glutenstrenge egentlig kan blive.

Opskrifterne er udviklet i tæt samarbejde med de dygtige fagfolk i Meyers bagerier og Meyers Madhus, der hver dag beskæftiger sig med dej og bagning og svarer på spørgsmål fra folk, der har kvaler med surdejen derhjemme eller ikke kan få brødet til at hæve, som det skal.


"Endnu en gang må vi konkludere, at Meyers kogebøger pt. er mere gennemarbejdede og anvendelige end de fleste andre danske kogebogsudgivelser. Ikke mindst fordi Meyers bøger er et resultat af teamwork – i dette tilfælde er sparringen foregået med holdet af bagelærere på Meyers Madhus." - Berlingske Tidende, 5 stjerner

År: 2014
Forlag: Lindhart & Ringhof