Sådan gør du
Bland havremel, mandelmel, chiafrø, hørfrø, salt og bagepulver sammen i en skål. Rør vandet i, og ælt dernæst smørret i med hænderne. Dæk skålen til, og sæt dejen i køleskabet i 30 minutter.
Varm ovnen op til 200°. Rul imens dejen ud mellem to stykker bagepapir til ca. 2 mm tykkelse. Tag det øverste stykke bagepapir af, og drys overfladen med hampefrø.
Skær forsigtigt knækbrødene ud i den størrelse, du gerne vil have, så du undgår at skære igennem papiret. Skub knækbrødene forsigtigt lidt fra hinanden på bagepapiret, og skub bagepapiret med knækbrødene over på en bageplade.
Bag knækbrødene ved 200°, til de er flot lysebrune og virker sprøde. Det tager ca. 15 minutter.
Ingredienser
100 g glutenfrit havremel
40 g mandelmel
20 g chiafrø
20 g hørfrø knuste eller hele
4 g salt
2 g glutenfri bagepulver
40 g vand
40 g smør
40 g hampefrø