Om Meyers

Meyers er grundlagt af den gastronomiske iværksætter Claus Meyer og har i 30 år arbejdet for at fremme kvaliteterne i den danske madkultur. Med særlig omtanke for bæredygtighed, økologi, klima og ordnede arbejdsforhold opererer Meyers på alle niveauer i værdikæden fra jord til bord.

30 år for at fremme den danske madkultur

Meyers er grundlagt af den gastronomiske iværksætter Claus Meyer og har i 30 år arbejdet for at fremme kvaliteterne i den danske madkultur. Meyers opererer på alle niveauer i værdikæden fra jord til bord, og hver dag knokler vi for at gøre en forskel for mennesker i alle aldersgrupper og livssituationer gennem ubetinget værtskab og vedkommende måltider.

Hos os er bæredygtig udvikling ikke bare noget vi taler om – men en del af måden, vi går til tingene på. Vi driver økologiske, Svanemærkede og ISO-certificerede køkkener, og er den første store B Corp-certificerede fødevarevirksomhed i Norden.

Vi rådgiver endda andre om bæredygtighed, økologi og klima på tallerkenen. 

 

Vil du høre mere eller har du en god idé?

Vi ser det som vores allervigtigste opgave at være med til at forme en måde at spise på, der kan blive en del af løsningen på en af vor tids største udfordringer – og hvor velsmag, håndværk, kvalitet og opfindsomhed er drivkræfterne for forandringen.

Vi drømmer om en ny grøn bevægelse, der er drevet i samspil mellem landmænd, avlere og forbrugere.
Vil du med på rejsen, har du gode idéer, kender du til oplagte samarbejdspartnere eller har du input til nogle af vores projekter, så tøv ikke med at skrive til os på baeredygtighed@meyers.dk.

Du kan også altid kontakte vores kundeservice på 39186900 // post@meyers.dk