Catering

Vi har mere end 25 års erfaring med velsmagende festmad til enhver lejlighed samt at skabe rammerne for din næste store private begivenhed eller den helt store fejring i virksomheden.

Om Catering

Vi tilbyder sæsonnære festmenuer til din fødselsdag, konfirmation, julefrokost eller andre store begivenheder. Mad fra vores kokke er forskellen på at stå på hovedet i køkkenet eller tage udhvilet imod sine gæster. Ærlige råvarer tilberedt enkelt og omsorgsfuldt og klar til at sætte på bordet med et minimum af køkkenindsats.

Vi arrangerer også med glæde det hele. Vi udvikler små og store festløsninger om så I er 10, 300 eller 5.000 gæster. Vi sætter en ære i at skræddersy arrangementet efter jeres ønsker og behov, og planlægger og afvikler derfor med samme glæde både den intime sammenkomst, og festerne i stor skala med udfordrende logistik og topunderholdning for flere tusinde mennesker. 

Ønsker I at holde jeres fest i et af byens smukkeste lokaler, er vi eventpartner for bl.a. Vega, Kronborg, Thorvaldsens Museum og mange andre.