Claus Meyers erindringsbog: Drømmer

24 oktober udkommer Claus Meyers erindringsbog "Drømmer". Her åbner Claus i samarbejde med Peter Nicolai Gudme Christensen åbenhjertigt op for sin rørende livsfortælling med fiasko, passion, sorg, succes og en dyb kærlighed til mad og sin familie.

Claus Meyer var den tykke dreng i klassen, der blev holdt og grinet af, mens familielivet omkring ham faldt sammen. I Frankrig ventede mødet med ægte kærlighed og hans passion for madlavning blev vakt. Hans liv havde nu en mening. En mission.

I Drømmer" tager Claus Meyer os på hele sin livsrejse. Undervejs giver han et blottet og sårbart indblik i sit liv, der har bragt ham national berømmelse og anerkendelse, og som har forandret dansk madkultur for altid. Det er en historie om åbningen af Noma, Meyers Køkken og om at turde satse det hele i Amerika og om at genfinde sig selv, når alting bliver slået itu.

Bogen er skrevet sammen med Peter Nicolai Gudme Christensen, der er journalist og redaktør, og som har beskæftiget sig med kultur, historie og gastronomi gennem en årrække.

Bogen udkommer fra forlaget Grønningen 24. oktober 2023

Vejl. udsalgspris: 249,95 kr. 

Køb bogen hos Saxo.com her