BESKRIVELSE

I samarbejde med Det Kongelige Teater sætter Meyers i Operaen smag på operasæsonen og løfter låget for det, der venter publikum. 

Vores Smagsprøver sætter en række operaforestillinger fra årets sæson i fokus, og vil - med opfindsomhed og respekt - folde dem ud ved at sætte smag, duft, ord eller lyd på dem. Eller sagt på en anden måde: En aften, hvor mad og opera lader hinanden gå op i en højere enhed.

Vi starter med et glas bobler under Olafur Eliassons ikoniske krystallamper, appetitvækkende fortællinger og kig i salen. Derefter stiger vi op under loftet, sætter os til bords hos Meyers i Operaen, og kaster os ud i en 3-retters menu. Undervejs blander smagsnoterne på tallerkenen sig med en intim opførsel af arier fra andre operaer i årets teaterprogram.

Kort sagt:  Aftenen er operaens. Operaen er jeres.

BILLETSALGET ER NU LUKKET

Pris: kr. 695,- pr. person

købte billetter refunderes ikke. Billetsalget lukker 3. marts kl 10 medmindre der er udsolgt på forhånd.

har du spørgsmål, så ring til Line Krabek 28102228

Prisen inkluderer: 

  • Oplæg og lille rundvisning på Operaen
  • Operasang og piano under middagen
  • Et glas Meyers bobler
  • 3-retters menu (inkl. snack)
  • Vinmenu
  • Isvand
  • Kaffe

Til Smagsprøver d. 6. marts hos Meyers i Operaen byder vi på operasang og fortællinger om traditioner i teateret – og selvfølgelig en middag som følger aftenens tema.

 

Operaens solist – Michael Kristensen synger diverse arier og sange i samspil med pianist Ian Ryan og Lars Halby byder indenfor i Operaen

Vi åbner op for anekdoter om overtro og ritualer. Hvorfor må man ikke gå med jakke på henover scenen og hvorfor er det strengt forbudt at fløjte.

Vi runder La Traviata og Sweeney Todd fra forestillinger i Operaen denne sæson.

Desuden krydrer vi repertoiret med Michaels favoritter af Stephen Sondheim og et drys af danske sangskatte fra komponisterne Kai Normann Andersen og Emil Reesen.

Maden er tilpasset temaerne og byder, som musikken på italienske fristelser, engelske indslag, hummer og afsluttes af en traditionel dansk klassiker i nye klæder.

Vælg dato og billetter

  • Fre. 6. mar

    Meyers i Operaen, kl. 18:00 - 21:00

Book din plads

pers.

695,- pr person

pers.

695,- pr person