Pop up takeaway med Torsten Vildgaard X Meyers 2. april - ”kyllingelår i cremet karry” (Børnebillet)
Torsten Vildgaard sikrede i sin tid Restaurant Studio en michelinstjerne på tre måneder. Sidenhen har han stået i spidsen for Noma 2.0 side om side med René Redzepi. Fra næste uge laver Torsten hverdagsmad som takeaway på Meyers Deli.
Fra 1.-3. april kan du derfor hente hverdagsretter signeret af den tidligere Noma-boss hos Meyers Deli på Gl. Kongevej. Der laves en ret til onsdag, torsdag og fredag, og du vælger selv, om der blot skal bestilles mad til en enkelt dag eller flere. Du kan hente maden færdigpakket fra kl 15-19, hvor der er få elementer der skal varmes op, når du kommer hjem.
Torstens menu:
- Torsdag den 2. april: kyllingelår i cremet karry på yoghurt og mandler med kokosris og stikkelsbærchutney.
Afhentning i Meyers Deli, Gl. Kongevej 107, 1850 Frederiksberg C
Tid: kl. 15-19
OBS. Der skal bestilles min. 2 kuverter, hvis der ikke købes kuverter til voksne i sammenhæng.