BESKRIVELSE

For en aften tager vi hans ord om musik, kærlighed, sult og herlighed bogstaveligt og inviterer til Kongelig middag: En sjælden aften uden fyldte foyerer og trappesatser, hvor nærværende musik og træfsikre retter i stedet spiller en udvalgt skare gæster helt op under loftet hos Meyers i Operaen.

For hvad sker der, når vi rykker violiner og strygere ind i restauranten? Kan klassiske toner frembringe nye noter i maden? Fungerer sød musik også til salte retter? Til Kongelig middag vil Meyers i Operaen balancere retterne, mens en kvartet af klassiske musikere løfter smagsoplevelsen en oktav og skaber sansespil på alle tangenter.

Pris: kr. 795,- pr. person (uden gebyr)

Billetprisen inkluderer:

  • Klassisk strygerkoncert i Restaurant Meyers i Operaen
  • 3-retters menu
  • Vinmenu
  • Isvand
  • Kaffe eller te


Om musikken:

"En kongelig aften med mad og musik komponeret til konger og hoffet. Vi (strygekvartetten) vil forsøde en aften i spektakulære omgivelser i København med noget af det smukkeste musik indenfor klassisk musik og opera. Der vil blive spillet højdepunkter af Mozart, Händel, Bach, Gounod, Massenet og mange andre. Læn jer tilbage, nyd maden og lad musikken være det ekstra krydderi. Rigtig god fornøjelse."


Meyers i Operaen overholder myndighedernes retningslinjer for mindskelse af COVID-19-smittespredning.

I tilfælde af for få tilmeldinger forbeholder Meyers sig retten til at aflyse arrangementet. Gæster med billet vil selvfølgelig blive orienteret og tilbudt at deltage i en fremtidig middag.

Vælg dato og billetter

  • Fre. 28. maj

    Meyers i Operaen, kl. 18:00 - 22:00

Book din plads

pers.

795,- pr person

pers.

795,- pr person