Kaffesmagning – smag og sæt ord på kaffen
Rasmus og Søren fra SylvestCoffee byder på kaffesmagning, hvor I kan opleve 3 forskellige fermenteringsmetoder i friskhøstet kaffe fra Costa Rica og deres impact på smagen i koppen.
Målet er at man igennem smagningen opnår øvelse i at sætte ord på smagsdetaljerne i kaffen og definere sin egen favorit kaffe.
Rasmus Sylvest arbejder som bartender i Rendezvous Bar på 25hours Hotel ved Rundetårn.
Søren Sylvest har tidligere drevet kafferisteri med Claus Meyer igennem 20 år og arbejder i dag som international kaffedommer i Cup of Excellence
– af mange betragtet som verdens førende kaffekonkurrence. Kaffen I skal smage er tophøst netop hjembragt fra kafferejse i Costa Rica.
Dato:
Søndag d. 14. juli, kl. 15:00-16:00
Pris:
Deltagelse koster 50 kr. Max 20 pladser – tilmelding ved indbetaling af 50 kr pr deltager Mobilpay 40607024.
Pengene refunderes kun ved evt arrangør aflysning af arrangement.